De største spil lige nu

Redaktionen - 02-09-51798 15:23

Sommerens internationale spilmesse E3 afslørede, hvilke spil du skal holde særlig øje med

Den internationale gamingmesse E3, der blev afholdt denne sommer, var fyldt med opfølgere til udgivne spil, hvilket ikke er så dårligt. Mange er ventet med længsel, og der er også spottet flere originale titler på vej. Flere går også multiplatformsvejen, hvilket kaster store oplevelser afsted til pc-folket, som i årevis ellers har været begrænset af konsoleksklusivitet.

De store navne har alle rullet sig ud. Mens Sony har været fraværende, var Microsoft ivrig efter at annoncere flere spil i tandem med sit Xbox Scarlett-projekt. Bethesda havde masser af hedt ventede opfølgere at vise frem, og Ubisoft er opsat på at holde liv i legenden Tom Clancy. Så læs videre her, og tjek de 30 mest spændende, kommende spil fra E3 2019.

Længsel kan ikke gøre det. En favorit blandt RPG-nørder, som smovser i genrens kendetegn. Vampire: Masquerade-serien er i høj kurs blandt gamere med god smag. Efterfølgeren ser ud til at trykke på alle vampyriske rollespilsknapper med en detaljeret verden og adskillige gameplay-stilarter.


Læs mere...