Dell Canvas er en Surface Studio minus computer

edbpriser.dk 19-01-2017 12:24

Dell fremviste et spændende alternativ til Microsofts Surface Studio alt-i-en computer på CES messen i form af en 27 tommer stor touchskærm kaldet Canvas.

Dell Canvas kan meget af det samme som Surface Studio, men i dette tilfælde kan du nøjes med at tilslutte Canvas skærmen til din nuværende computer, så du ikke behøver at udskifte hele maskinparken.

Dell Canvas er til de kreative

Ligesom Microsofts Surface Studio er Dells Canvas henvendt til de kreative professionelle, som vil tegne direkte på skærmen, redigere videoer eller noget helt tredje.

Læs også: ASUS kommer med lille og billig PC der kan klare virtual reality

Dell Canvas kommer også med sit egen Surface Dial-lignende værktøj kaldet Totems, der kan bruges som et farvehjul på skærmen eller til at spole frem og tilbage i et videoredigerings-program.

Størrelsen på Canvas' arbejdsområde er på 27 tommer, men hertil kommer nogle brede rammer omkring skærmen, der er beregnet til at kunne hvile hænderne og fungere som ekstra plads til redskaberne.

Dell Canvas i brug

Opløsningen på IPS displayet er 2560 x 1440 px i et 16:9 format, og Canvas skærmen understøtter Adobes RGB farveskala 100%, og den understøtter også en tilhørende "højpræcisions-pen" med 2048 trykniveauer, til når der skal tegnes eller males på skærmen.

Pris og tilgængelighed

Dell Canvas er sat til at blive lanceret den 30. marts til en pris på $1.799, hvilket sender den danske pris op omkring 15.000 kroner.

Læs også: Apple: Vi har ikke glemt de stationære Mac computere

Det er måske ikke ligefrem billigt, men i forhold til Microsofts Surface Studio, der ventes at ramme det danske marked til en pris, der er tættere på 25.000 kroner, er Dell Canvas faktisk et billigere alternativ, hvis du gerne vil udnytte alle de muligheder, der ventes at dukke op i Microsofts kreative opdatering til Windows 10, som kommer her til foråret.


Kilde: Windows Central