Dell S2718D [TEST]: Et billede i perfekt balance

Peter Hyldahl - Datatid TechLife 20-12-2017 09:35

Det første, der nok slår de fleste brugere, når der toner et billede frem på denne skærm fra Dell er, at det hele er meget afdæmpet. Den hvide farve i et tekstbehandlingsprogram står ikke med masser af power og energi, og farverne ikke ligefrem stråler, som de gør på Philips- eller Acer-skærmene i testen.

Dell kan til gengæld noget, de fleste i feltet ikke kan: gengive farver tæt på det korrekte. Det er en vanskelig kunst, som normalt kræver dyrere teknologiske løsninger.

Alle nuancer – især de mørke toner – står mere detaljeret hos Dell end hos de øvrige i testen. Kun Viewsonics skærm kommer tæt på. Dell S2718D formår at vise alle de små overgange, små nuancer i et billede. Derfor står sort også helt sort, men samtidig med den detaljering som professionelle brugere forventer.

Læs også: Philips 276E8FJAB [TEST]: Her er der tænkt på brugeren

Flere mikrodetaljer
Sammenligner du med mange billigere skærme, kan du straks se, at Dells skærm leverer flere mikrodetaljer i farverne. Den lukker ikke af i de mørke partier, før den skal. Det betyder også, at du får gengivelse, der er lidt mindre glansbilledagtig.

 


Læs mere...