Deltag i DM i Mobil 2012 og vind 25.000 kr.

edbpriser.dk 27-02-44847 02:40

Fra mandag den 19. november og frem til den 16. december afholdes de indledende runder i DM i Mobil 2012 i otte af de største shoppingcentre rundt om i landet. Og i finalen gøres der tre forsøg på at slå den officielle verdensrekord i SMS.

Angry Birds og musikkonkurrence
DM i Mobil er en videreudvikling af det officielle DM i SMS. SMS disciplinen er stadig en del af danmarksmesterskabet, men som noget helt nyt er der tilført to nye discipliner.

Det er spillet "Angry Birds", der vist ikke behøver nærmere præsentation, og så er det en musikkonkurrence, der laves i samarbejde med musiktjenesten Spotify.

- Den første indledende runde i DM i Mobil 2012 starter i Bruun’s Galleri mandag den 19. november og herefter følger nogle af de største shoppingcentre rundt om i Danmark. Finalen afholdes også i Bruun’s Galleri søndag den 16. december, forklarer Morten Hechmann, Sales Manager, Steen & Strøm Media Partner.

Man kan læse mere om regler, præmier, tour-plan og smugtræning på DM i mobil.

Mesterskabet og 25.000 kr. til vinderen
De indledende runder i centrene foregår over to dage. De tre bedste fra den første dag går videre til centerfinalen og kæmper mod de tre bedste fra dag 2.

Vinderen af de seks deltagere kvalificerer sig til finalen i Bruun’s Galleri. Hver deltager får tre forsøg og det bedste forsøg tæller. Alle deltagere dyster på Samsung smartphone eller tablets. Og - det er gratis at deltage!

Deltagerne bestemmer selv, hvor mange discipliner, de vil stille op i. I SMS-konkurrencen handler det om at skrive en udvalgt tekst hurtigst. I Angry Birds gælder det om at score flest mulige points og i musikkonkurrencen handler det om at svare rigtigt på flest spørgsmål ud fra tre svarmuligheder.

I finalen dyster de tre kategori-vindere så om at blive overordnet vinder af DM i Mobil med en 1. præmie på 25.000 kr., forklarer Morten Hechmann.

Verdensrekordforsøg
Ved finalen i Bruun’s Galleri den 16. december får vinderen af SMS-konkurrencen tre forsøg til at slå verdensrekorden i SMS på en Samsung touch screen mobiltelefon. Forsøget overvåges af en officiel repræsentant fra Guinness World Records.

Rekorden for de 160 karakterer inklusiv mellemrum er 25,94 sekunder – i øvrigt sat på en Samsung Galaxy S.

Den officielle SMS-tekst lyder:”The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.”

I forbindelse med afviklingen af DM i Mobil 2012 er der sat storskærme op, hvor deltagere og publikum løbende kan følge med i konkurrencerne og rekordforsøg. Hele afviklingen styres af en professionel konferencier.

- Centrene giver os rigtig gode muligheder for at gøre det til et stort event, hvor også publikum kan følge med og heppe på deres favoritter.

 
Tour-plan

Indledende runder:
Bruun’s Galleri i Århus 19.-20. november.
City Vest i Brabrand 21.-22. november.
Kolding Storcenter 23.-24. november.
Bryggen i Vejle 25.-26. november.
Field’s København 28.-29. november.
VestsjællandsCentret i Slagelse 30. november-1. december.
Glostrup Shoppingcenter 2.-3. december.
Slotsarkaderne i Hillerød 4.-5. december.
Field’s København 6.-7. december.
Bruun’s Galleri i Århus 15. december.

Finalen afholdes i Bruuns Galleri i Århus den 16.december.

Det er elektronikproducenten Samsung, der i samarbejde med Steen & Strøm står bag afholdelsen af DM i Mobil 2012.

Læs mere om præmier, regler, smugtræning og tourplan på DM i mobil.