Den komplette boks med "Sons of Anarchy" er ude nu

edbpriser.dk 07-08-47119 07:16

En boks af max underholdning og ekstramateriale: "Sons of Anarchy Woodbox The Collectors Set" med alle sæsonerne, inklusive den endelige sæson 7, er ude i butikkerne nu.

Det er manden bag den hårdkogte politi-serie "The Shield", Kurt Sutter, som er skaberen af "Sons of Anarchy", og hele serien kan du nu eje i form af det komplette bokssæt med "Sons of Anarchy".

Vind "Sons of Anarchy Woodbox The Collectors Set" på DVD

"Sons of Anarchy" er den ikoniske, adrenalinfyldte historie om den beskidte undergrundsverden med fredløse motorcykelklubber.

TV-serien har høstet utallige nomineringer og priser. Katey Sagal har blandt andet modtaget en Golden Globe Award for bedste skuespillerinde (kendt for husmoderrollen fra komedieserien "Married With Children").

Nu er alle sæsoner samlet i et utroligt lækkert og unikt sæt.

Sons of Anarchy Woodbox The Collectors Set

Oplev musikken, friheden, motorcyklerne, stemningen, dramaet, historierne og fantastisk skuespil pakket lækkert ind i en i special designet træboks: "Sons of Anarchy Woodbox The Collectors Set".

Syvende og sidste sæson fås også for sig selv, hvis det er den eneste, du mangler, og den komplette TV-serie er også tilgængelig i et helt normalt bokssæt.