Det bedste grej til studiestart

Mette Eklund Andersen - Alt om Data 28-07-2017 11:12
Uanset om du studerer på gymnasiet, HF, universitetet, folkeskolen, aftenskolen eller en af de mange andre studieretninger, der er til rådighed i Danmark, så er en computer et uundværligt stykke værktøj. Måske har du også brug for en ekstra skærm, en printer, et kamera eller måske en ekstern harddisk til alle din data?

I denne artikel guider vi dig til det bedste udstyr til studiestart, som magasinerne Alt om DATA og Datatid TechLife har testet. Alle produkterne har fået topkarakter og repræsenterer et bredt felt, så du forhåbentlig kan finde et produkt, der passer netop til dit behov. Du kan blandt andet finde 12 forskellige typer computere, som vi har inddelt i fire forskellige kategorier.

De lette computere er til dig, der ofte skal slæbe computeren med på studier og andre steder hen. De kraftige pc’er er tiltænkt de studieretninger, der kræver lidt ekstra, hvor du f.eks. skal arbejde med video, fotoredigering m.m. Har du kun et lettere skrivebehov og også gerne vil tage notater på en tablet, så kan du overveje en af testdeltagerne fra kategorien 2-i-1.

Til sidst har vi inkluderet tre gaming-pc’er. Ikke da vi vil opfordre til at droppe studierne, men netop da e-sport er blevet stigende populær og rent faktisk tilbydes som en del af kurser og undervisning på flere studieretninger i Danmark.


Læs mere om de enkelte computer over hos Alt om Data. Følg linket nedenfor.

Læs mere...