Det er en kold tid...

edbpriser.dk 12-05-47795 05:16

Danske Chill Innovation har netop lagt sidste hånd på kollektionen af en stribe vinterhuer i flot design og god kvalitet - og de er ikke kun beregnet til at holde ørerne varme...

Der er nemlig indbyggede Bluetooth højttalere i huerne, så du trådløst kan sende musik, lydbøger eller podcasts direkte i øregangen, samtidig med at du varmer ørerne.

Og med Chill hørebøf-huen slipper du altså for ledninger, synlige hovedtelefoner eller irriterende earplugs, der falder ud, når efterårsvinden tager til.

Læs også: Få drømmelyd fra dit TV

Bluetooth huerne har i øvrigt også indbygget mikrofon, så du kan tage et opkald uden at måtte slippe styret med den ene hånd i mere end et øjeblik.

Chill Innovation Wireless Bluetooth Beanie

Chill Innovation huerne har et lille kontrolpanel, hvor du besvarer opkaldet, og du kan tillige styre musikafspilningen og volumen via panelet uden behov for at hive mobilen op af lommen.

Bygget til det danske vejr

Det indbyggede genopladelige batteri kan klare op til 8 timers afspilning per opladning, og huerne tåler både regn, sne og sved samt helt ned til minus 20º C kulde.

Højttalerne kan desuden tages ud, så huen kan vaskes eller bare blive brugt som en almindelig vinterhue.

Læs også: Ny Sonos-software tilpasser lyden til dit rum

Perfekt timet til årets julegave indkøb er Chill Innovations huerne i butikkerne nu til vejledende priser på mellem 349 - 399 kroner.

Find de bedste priser på Chill Innovation Wireless Bluetooth Headphone Beanies her