Det her smartwatch er faktisk smart

edbpriser.dk 15-06-45720 02:06

Samsungs Galaxy Gear og Sonys SmartWatch 2 skal begge parres med en mobiltelefon for at kunne foretage opkald, men sådan forholder det sig ikke med Omate TrueSmart, skriver Engadget.

Læs også: Samsung GALAXY Gear 2 kommer allerede til januar

Omate TrueSmart har nemlig indbygget telefon-delen i sig, så den ikke er afhængig af en mobiltelfon, og du kan derfor gå rundt og tale ind i dit håndled som en anden hemmelig agent, hvis du har lyst.

En lille højttaler sørger for, at du - og folk omkring dig - kan høre den, du taler med, men så ryger indtrykket af den hemmelige agent desværre lidt igen.

Virker godt trods lille skærm

Engadget har haft mulighed for at prøve det lille Android smart-ur, der kræver, at man kan navigere rundt i alle dets funktioner på den lille 1,54 tommer skærm. Og det fungerer overraskende godt, synes de.

Omate TrueSmart har en 1,3 GHz dual-core Cortex A7 processor, quad-band GSM understøttelse, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS og en del præinstallerede Android applikationer, og hertil kommer et 5 MP kamera, som sidder mellem de to knapper på siden.

Omate TrueSmart

Baggrunden for kameraets placering er, ifølge Omate direktør Laurent Le Pen, at man der får mulighed for at lave action optagelser i stil med dem fra GoPros HERO-kameraer.

Læs også: Sony SmartWatch 2 på vej

TrueSmarts batteri skulle holde til 100 timers standby (hvad det så end svarer til i reel taletid), og så er det vandtæt, og alt i alt må det siges at være en ganske imponerende samling funktioner, man får, i sådan en lille indpakning.

Et vellykket Kickstarter projekt

Omate TrueSmart uret er endnu et produkt, der er blevet finansieret gennem Kickstarter, hvor alle kan skyde penge i de projekter, som de finder interessante.

Og med Omate TrueSmart var der stor tilslutning, da det lykkedes at få mere end 1 million dollars samlet ind til produktionen.

Omate TrueSmart kommer i to versioner: En 512 MB RAM model med 4 GB hukommelse til $249 og en 1 GB RAM model med 8 GB indbygget hukommelse til $299.

Begge modeller skulle blive tilgængelige i denne måned og kan bestilles her.

Læs også: Oplad din mobil med ild