Det zombie-sikrede hus kan nu blive dit

edbpriser.dk 29-08-46774 20:43


Det burde være et amerikansk firma, der fandt på at lave et zombie-sikkert hus, men faktisk er Tiger Log Cabins baseret i Leeds i England, hvor frygten for en zombie epidemi åbenbart er større, end man umiddelbart skulle tro.

De har i hvert fald lige præsenteret deres £69.995 dyre ZFC-1 Zombie Fortification Cabin, der er designet til at modstå både de klassiske langsomme zombier fra de originale film og TV-serier som "The Walking Dead" og de hurtige aggressive zombier, som vi kender dem fra "28 dage senere..." og "World War Z".

Læs også: Lav ulækre Halloween kostumer med din mobil eller tablet

Hele 10 års garanti giver Tiger Log Cabins mod ethvert zombie angreb, men det kan de vel også roligt gøre, eftersom der for det første ikke findes så forfærdelig mange zombier lige pt, og for det andet er der nok ikke den store sandsynlighed for, at der er nogle kunder, der kommer og klager, hvis huset ikke holdt til zombie angrebet...

ZFC-1 Zombie Fortification Cabin

Zombie hytte komplet med overvågningskameraer, solpaneler og Xbox

Tiger Log Cabins har tænkt et muligt zombie angreb godt igennem, og ZFC-1 Zombie Fortification Cabin kommer således udstyret med forstærkede døre og vinduer, overvågningskameraer, solpaneler på taget, en beskyttet nyttehave i midten af komplekset og altsammen omringet af et pigtrådsforstærket hegn.

Indenfor er der motionsrum, fladskærm og Xbox, så man ikke kommer til at kede sig, mens zombierne hærger, og der er naturligvis også et rum dedikeret til våben-opbevaring.

Læs også: Oplad din mobil med ild

Det er endnu ikke muligt at tilkøbe vandkanon og flammekaster, men zombie hyttens hjemmeside er forberedt til det, som du kan se her.

Ved at følge linket herover kan du også se flere billeder af den lyse og positive indretning af dommedagshytten.

ZFC-1 Zombie Fortification Cabin grundplan