Dette er Apples store plan

edbpriser.dk 16-03-41723 07:13

Elsk dem eller had dem - en ting er dog sikker: Apple har på mange måder revolutioneret den måde, vi hører og handler musik, vores surfing vaner, og senest i deres store satsning med iPod touch, men selskabet er langt fra færdigt.

Vil erobre nye markeder
Mange blev skuffede, da der ikke dukkede en iTablet op på selskabets seneste event, som primært fokuserede på iPods. At der kommer en tablet, er der dog praktisk taget ikke nogen, der tvivler på mere.

Endnu engang er der blevet afdækket temmelig håndgribelige beviser på, at Apple har gjort store fremskridt i udviklingen af en stor trykfølsom tablet. Sådan en håndholdt gadget ville være perfekt til at udfordre Amazons e-boglæser Kindle. Apple Store er også et perfekt sted for digital distribution af alt fra National Geography til aviser og bøger på grund af sin store brugerbase.

Apple har allerede talt med New York Times
Apples CEO Steve Jobs har tidligere udtalt, at folk ikke læser mere. Nu er det så kommet frem ifølge Gizmodo.com, at Apple har talt med et stort medieselskab for at vende denne tendens.

Apple er i forhandlinger om at levere dette indhold til "en ny enhed". NYTimes skal ifølge Gizmodo har været i forhandlinger med Apple om at levere indhold til dette nye produkt, som mange tror, er en tablet.

Afsløres alt i januar?
Ledere i flere store amerikanske magasiner har allerede besøgt Apple i Cupertino, hvor de blev bedt om at fortælle, hvad de mener er fremtiden for branchen.

Gizmodos kilde hævder at vide, at Apples planer for dette marked vil blive fremlagt i januar 2010. Der er allerede kommet e-bøger til iPhone og iPod Touch. Musiker og forfatter Nick Cave er en af de første til at tage App Store i brug og lancerede sin bog "The Death of Bunny Munro" med både tekst og stemme.

En gratis prøveversion af bogen kan findes på dette iTunes-link.

Kilde: ITavisen.no