Dette iPhone 6 cover koster 10.000 kroner

edbpriser.dk 20-10-2015 13:36

Hvis du har erhvervet dig en iPhone 6 eller 6s, vil du naturligvis også gerne passe godt på den, så den ikke får ridser, bliver bøjet eller på anden måde lider overlast.

Her kommer Gray Advent coveret dig til undsætning, der er lavet af Aerospace Grade 5 titan, som ellers normalt bliver brugt i flyindustrien til turbiner og motorkomponenter på grund af dets særdeles hårdføre egenskaber.

Læs også: Ny mobilkamera konge

Aerospace Grade 5 titan er således 2,5 gange stærkere end rustfrit stål, mens det kun vejer det halve.

Gray Advent coveret er foret med gummi, så din iPhone er beskyttet mod stød, og det hjælper samtidig med at holde mobilen fast i det todelte cover.

Gray Advent iPhone 6/6s cover

Folkene bag Gray lover i øvrigt, at telefonens antenne ikke bliver påvirket af titan coveret, fordi der er dette gummilag imellem mobilen og metallet.

Kun 100 styk produceres

Advent coveret er en eksklusiv sag, der kun bliver tilgængeligt i 100 eksemplarer, hvor man dog får valget mellem farverne guld, sølv og grå.

Gray Advent iPhone 6/6s cover closeup

Læs også: Nexus 5X og Nexus 6P er nu til salg på EDBpriser

Den lige så eksklusive pris lyder på $1.500, hvilket giver en dansk prislap på lige under 10.000 kroner, hvortil der også lige kan komme en sjat told oveni, hvis pakken bliver tjekket på vej ind i landet.

Alternativt kan du kigge på disse mere rimeligt prissatte iPhone covers