Dette kunne være det endelige design af iPhone 8

edbpriser.dk 26-06-2017 11:32

Den allerførste iPhone blev lanceret den 29. juni 2007 (se nyt TV-indslag fra CBS nederst på siden), og der er efterhånden store forventninger omkring, hvordan Apple vil markere 10 års fødselsdagen.

Nu viser to nye lækkede billeder fra Twitter-profilen @OnLeaks angiveligt det færdige design af Apples jubilæumsmobil, iPhone 8 eller muligvis iPhone X (X = 10), der skal markere iPhones 10 års jubilæum.

Læs også: Nye tal afslører: Hver anden dansker har en iPhone

De to lækkede billeder bekræfter endnu engang de vedholdende rygter om, at den fysiske Hjem-knap på forsiden af mobilen bliver sløjfet til fordel for en indbygget fingeraftrykslæser i skærmen.

Dette underbygges også af, at det lækkede billede af bagsiden af iPhone 8 ikke har en fingeraftrykslæser, som der ellers har været forlydender om, efter det kom frem at Apples ingeniører havde problemer med at få funktionaliteten indbygget i displayet.

Displayet fylder hele forsiden

Hvis det lykkes for Apple at få integreret fingeraftrykslæseren i skærmen, betyder det, at hele fronten på iPhone 8 vil blive dækket af et stort display med meget smalle rammer omkring.

iPhone 8 billede fra @OnLeaks

Den glasdækkede bagside er ligeledes holdt meget ren med kun en forhøjning til det dobbelte kamerasystem, der desuden er vertikalt orienteret.

Modellen på billederne mangler den obligatoriske tekst nederst på bagsiden, og da den heller ikke er tændt, er der muligvis endnu engang tale om en dummy-model, der skal vise designet på iPhone 8 og ikke nødvendigvis funktionerne.

Funktionelt passer de lækkede billeder dog fint med de planer, som Apple menes at have omkring trådløs opladning hjulpet på vej af glaskroppen og augmented reality (AR) funktioner via bagsidens dobbelte kamera.

Læs også: Disse iPhones får ikke iOS 11 til efteråret

Som altid må vi vente og se, hvornår og hvad Apple afslører officielt omkring iPhone 8, som lige nu ventes at ske til september sammen med præsentationen af iPhone 7s og 7s Plus.


Kilde: TechRadar