Din iPhone kan nu vække dig med duften af bacon

edbpriser.dk 06-03-2014 14:11

Wake Up and Smell the Bacon applikationen og det duft-udsendende tilbehør er naturligvis "bare" et reklamestunt fra kødproducenten Oscar Mayer, men man må sige, at det er et yderst gennemført et af slagsen.

Læs også: Nu kan du sende dufte over mobilen

For hvem vil ikke gerne vækkes af den dejlige duft af bacon i stedet for den irriterende bip bip-lyd, der vækker de fleste af os om morgenen?

Den officielle app til Wake Up and Smell the Bacon kan i øvrigt afspille lyden af stegende bacon, så illusionen er komplet, inden man slår øjnene op.

At der så er stor fare for skuffelse, når den efterfølgende står på havregryn i stedet for stegt gris, må man lære at leve med.

Du skal være heldig for at få en

Wake Up and Smell the Bacon duft-udsenderen bliver desværre ikke sat til salg, så du skal i stedet søge om at komme i betragtning til at få en fra et begrænset antal på wakeupandsmellthebacon.com.

Det kræver dog en amerikansk adresse, men det er vel kun en mindre forhindring for en ægte bacon-fan, og når nu teknologien er der, så har man jo lov at håbe, at de rigtige mennesker hos Tulip læser med her.

Læs også: iPhone 6 skærm går helt til kanten

Hvis det ikke lykkes dig at blive en af de få udvalgte, kan du trøste dig med at hente applikationen her, så du i det mindste kan komme til at vågne til en lyd smukkere end fuglekvidder hver morgen.

Wake Up and Smell the Bacon applikationen er desværre kun ude til iPhone, iPod og iPad på nuværende tidspunkt.