Dirt 2

edbpriser.dk 15-11-41714 20:36

Rallylegenden Colin McRae omkom som bekendt i et tragisk helikopterstyrt i 2007, men hans navn lever stadig videre i bedste velgående i spilbranchen.

Med udgivelsen af det første Dirt tog den respekterede Colin McRae Rally-serie et sving væk fra realistisk rallysimulation over mod en mere bredtfavnende hyldest til off-road motorsport. Det kom der et særdeles underholdende og lettilgængeligt bil-spil ud af, og den tilgang til genren bygger Dirt 2 på fornem vis videre på.

Spillets karrieredel sender dig på en verdensrundfart i motorsportsverdenen, fra USA og England til Kroatien, Kina, Malaysia og Japan. Her begynder du som et lovende talent, der gradvist skal arbejde sig op i hierarkiet og imponere de etablerede stjerner.

Codemasters markerede sig allerede i det første Dirt som mestre i disciplinen at designe menuer og den titel holdes i hævd her. Etterens stiliserede look er her udskiftet med et, der fokuserer på atmosfære og på at gengive det globetrottende, festlige aspekt af motorsportsverdenen.

Således er spillets menuer bygget op over din egen, lettere snuskede, autocamper, som du turnerer hele verdenen rundt i, og du kan træde udenfor og se konturerne af byen du opholder dig, mens musik brager løs i gaderne. Det er virtuost lavet og sælger illusionen om, at du er del af en større motorsportsevent.