Disney+ byder på corona-sikker videoaften med vennerne

Rasmus Elm Rasmussen - 22-10-2020 14:10

En ny funktion, som gør det muligt at se film og serier fra Disney+-biblioteket sammen med venner og familie, selv når man er hver for sig

I dag introducerer Disney+ GroupWatch i Danmark, en ny funktion som gør det muligt for venner og familier at se film og serier fra det fulde Disney+ bibliotek sammen, selv når man er hver for sig. GroupWatch giver op til syv personer mulighed for at se indhold sammen i en synkroniseret afspilningsoplevelse på tværs af web, mobil, tilsluttede tv-enheder og smart tv’er og dele reaktioner i realtid.

”Historiefortælling bliver vakt til live, når du har mulighed for at dele og nyde den med andre, og i dette øjeblik, hvor mange stadig er adskilt fra deres venner og familie, tilbyder GroupWatch en måde at samles virtuelt ved at se dine yndlings Disney+-fortællinger sammen med dine yndlingsmennesker hjemme fra din egen stue,” siger Jerrell Jimerson, SVP, Product, Disney+.

Abonnenter kan starte oplevelsen gennem GroupWatch-ikonet, som man finder på Detaljer-siden på serier og film i det omfattende bibliotek på Disney+.


Læs mere...