Dit yndlings actionkamera er lige blevet bedre

edbpriser.dk 26-11-45719 16:46

GoPro har vundet stor anerkendelse for deres HERO action-videokameraer, som både professionelle og amatører har taget til sig, når bedrifterne på ski, skateboard, cykel og surfboard skulle dokumenteres og deles med omverdenen.

Læs også: Anmeldelse af GoPro HERO3

Ved hjælp af smarte holdere og beslag til de forskellige sports-redskaber har GoPro gjort det forholdsvis nemt at lave rigtig flotte optagelser af turen ned af løjpen eller bjerget og sågar en dykkertur med hajer.

GoPro HERO3+ kommer nu

I dag har GoPro så annonceret, at de er klar med GoPro HERO3+, som er 20 procent mindre og lettere og alligevel har 30 procent bedre batteritid end GoPro HERO3.

Det er i sig selv lidt af en bedrift, når man tager i betragtning, at GoPro HERO3 kun måler 1,7 x 1,5 x 2,2 centimeter.

Den udvidede batteritid bringer GoPro HERO3+ op i nærheden af de tre timers optagelse i højeste opløsning.

Forbedrede funktioner i GoPro HERO3+

GoPro har også forbedret objektivet i HERO3+, så det nu giver et skarpere billede med færre forstyrrelser, og de har givet videokameraet en funktion, der automatisk justerer optage-kvaliteten i skiftende lys-forhold.

Læs også: Oplad din mobil med ild

Herudover er der også kommet en såkaldt SuperView indstilling, der optager i vidvinkel, og så er Wi-Fi forbindelsen mellem GoPro HERO3+ og din mobile enhed blevet fire gange hurtigere, når du skal overføre optagelserne.

To udgaver af GoPro HERO3+

GoPro HERO3+ kommer i en Black Edition og en Silver Edition, hvor Black Edition er den store udgave, der kan optage i 4K opløsning (3840 x 2160 px), mens man i Silver Edition må "nøjes" med Full HD (1920 x 1080 px).

GoPro HERO3+ Black Edition bliver sendt på markedet med en prislap på $399, og Silver Edition koster $299 - gang cirka med 10 for at få de danske priser inklusive afgifter.

Hertil skal man så påregne det udstyr, man skal bruge til lige præcis sin sportsgren, men så får man også noget af det ypperste udstyr til at optage sine sportslige præstationer.

Se mere til GoPro HERO3+ i videoen herunder.

Via Engadget