Dobbeltsidet mobil har to døgns batteritid

edbpriser.dk 24-02-2014 14:57

Russiske Yota Devices er også til stede på Mobile World Congress, hvor de præsenterer YotaPhone 2 for verden, skriver Pocket-lint.

Den første YotaPhone vandt en pris på sidste års CES-messe for sin vellykkede parring af en Android smartphone med en en e-bogs-læser.

Læs også: Russisk mobil med skærm på begge sider

Nu er Yota Devices så klar med en opdateret version af deres YotaPhone, der har fået vokseværk siden sidst, så de to skærme nu måler henholdsvis 5 tommer for Android siden og 4,7 tommer for E Ink siden mod 4,3 tommer på den første model.

E Ink siden på YotaPhone 2 er altid tændt

Det smarte ved en E Ink skærm er, at den næsten ikke bruger noget strøm, når først den er opdateret, og derfor er den meget praktisk at bruge som en meddelelsesskærm på mobiltelefonen.

Her kan alle oplysninger fra applikationer og kalender samt mails og SMS'er blive vist, uden at brugeren behøver at afbryde sin samtale eller sit arbejde og tænde for YotaPhone 2.

YotaPhone 2

På YotaPhone 2 er E Ink skærmen tændt hele tiden, og alligevel formår den at holde en batteritid på 50 timer, hævder Yota Devices, som desuden har opgraderet E-Ink siden med højere opløsning, større pixel-tæthed og indbygget lys, så man også kan læse skærmens informationer eller en e-bog i mørke.

YotaPhone 2 kommer i Europa sidst i 2014

Specifikationerne på YotaPhone 2 lyder meget fine med en Quad Core Snapdragon 800 processor, NFC, trådløs opladning, avanceret anti-tyveri beskyttelse og integreret håndfri samtale teknologi.

Læs også: Nokia satser på Android-platformen

YotaPhone 2 vil blive lanceret i Europa, Mellemøsten og Rusland sidst i 2014, mens USA og Asien må vente til 2015.

Prisen for YotaPhone 2 er ikke fastlagt endnu, men mon ikke den ender omkring de 5.000 kroner ligesom sin forgænger.