Doro giver gratis mobiltelefoner til isolerede danske ældre

Rasmus Elm Rasmussen - 12-05-2020 09:35

I takt med spredning af Corona-virus er social isolation og ufrivillig ensomhed blevet et faktum for mange ældre. For at modvirke dette og lette kontakten med familie og venner, donerer den seniorfokuserede teknologi-virksomhed, Doro, i nyt samarbejde med teleselskabet OiSTER og hjælpeorganisationen Dansk Folkehjælp, mobiltelefoner til udsatte ældre i risikogruppen

Den svenske virksomhed, Doro, som udvikler mobiltelefoner og tryghedstjenester til ældre, er initiativtager til projektet. I et nyt samarbejde med OiSTER og Dansk Folkehjælp, uddeles mobiltelefoner med taletidskort til ældre, som er i isolation.

Formålet er at lette kontakten til omverden, mindske bekymringerne hos de ældre og deres pårørende, og gøre de ældre i stand til forsat at føle sig som en del af samfundet – på trods af de gældende forholdsregler om social afstand.

“Social udstødelse og ufrivillig ensomhed har gennem Coronakrisen været en kendsgerning for rigtigt mange ældre mennesker. Ved at donere Doro-telefoner til sårbare ældre håber vi at reducere bekymringerne og samtidig muliggøre nærværet til de pårørende”, siger Carl-Johan Zetterberg Boudrie, Adm. Direktør, Doro.


Læs mere...