Dyson klar med et monster af en ledningsfri støvsuger

Rasmus Elm Rasmussen - 30-08-52578 22:13

Den har Dysons kraftigste støvsugermotor nogensinde og klarer to timers rengøring ved fuld kraft, takket være nyt batterisystem. Dyson V11 Absolute Extra Pro er den nye topmodel fra den engelske støvsugerkonge

Dyson har netop løftet sløret for virksomhedens seneste ledningsfrie støvsugerteknologi, der nu byder på 120 minutters støvsugning takket være et nyt klikbart batterisystem.

De to klikbare batteripakker giver op til 120 minutters støvsugning med indbygget garanti for, at sugeevnen ikke forringes undervejs (fade-free). Tre mikroprocessorer i den ledningsfrie Dyson V11 Absolute Extra Pro overvåger maskinens ydeevne op til 8.000 gange i sekundet. Processorerne er en del af Dysons Dynamic Load Sensor, der sidder inde i børstehovedet, i motoren og i batteriet. Det gør, at sugestyrken automatisk tilpasses afhængigt af gulvtypen, og brugeren kan løbende se, hvor lang tids støvsugning, der er tilbage.

Dysons batteripakke har syv store højkapacitets celler med nikkel-kobolt-aluminium-katoder, der leverer øget sugestyrke. Dyson V11 Absolute Extra Pro ledningsfri støvsuger har to klikbare batteripakker, der forlænger maskinens driftstid op til 120 minutter uden at miste kraft undervejs.

Motoren i maskinen er en Dyson Hyperdymium-motor, der roterer med 125.000 omdrejninger i minuttet. Den har en tredobbelt diffuser, der optimerer kraftfordelingen og samtidig reducerer turbulens og støj. Motorens øgede effektivitet genererer 20 procent højere sugekraft end forgængeren Dyson V10.


Læs mere...