EA boss: Der er ikke brug for konsoller i fremtiden

edbpriser.dk 18-10-48323 05:10

Det er EA's Chief Competition Officer Peter Moore, som har kigget i krystalkuglen og overfor The Daily Orange har fremført sin spådom om en fremtid, hvor der ikke længere er brug for konsoller.

"Jeg tror ikke, der vil være konsoller, som vi kender dem, i fremtiden. Spil vil blive tilgået via streaming teknologier, så vi har ikke brug for hardware mellem udbyderen og spilleren."

Læs også: Hvor mange Big Macs koster din konsol?

Han tilføjer, at det vil være så enkelt som at starte spillet op på en hvilken som helst skærm, hvortil det kan streames.

"Hvis du og jeg vil spille "Battlefield 12" mod hinanden, hopper vi bare ind i spillet på en hvilken som helst monitor, vi har i huset. Det vil være på en chip fremfor i en boks."

Stadig nogle år ude i fremtiden

En fremtid med udelukkende streamede spil er der blevet spået om før, bland andet af NVIDIA's CEO Jen-Hsun Huang, men det er efter alt at dømme stadig en fremtid, der ligger en del år ude i horisonten.

Den nærmeste fremtid byder i stedet på opdaterede versioner af både PlayStation 4 og Xbox One, mens Nintendo kommer med NX konsollen til næste år.

Læs også: Sonys nye PlayStation kaldes NEO

Og EA er da også kun nået til "Battlefield 4" i talrækken, og nu starter de i øvrigt forfra med "Battlefield 1"...


Via: Übergizmo