Ekspansiv soundbar serie fra JBL

edbpriser.dk 07-09-2017 11:31

JBL har også været forbi IFA messen og præsenteret nye produkter, hvoraf JBL BAR systemet var blandt de mere interessante.

JBL BAR soundbar

JBL BAR dækker således over soundbar løsninger til stuens fladskærm, der starter med BAR Studio, som er en enkelt soundbar løsning og herefter følger både JBL BAR 2.1, JBL BAR 3.1 og JBL BAR 5.1, hvor der så bliver tilføjet subwoofer og i sidstnævntes tilfælde to aftagelige, trådløse højttalere.

Læs også: Sonos PLAYBASE [TEST]: Lækker lyd under TV'et

Alle JBL BAR soundbars er skabt i et slankt design, men alligevel skulle højttalerne byde på fyldig lyd med Dolby Digital afkodning, og de har tillige indbygget Bluetooth 4.0, så man også kan streame musik fra sine mobile enheder.

JBL BAR 3.1
JBL BAR 3.1

JBL har tilstræbt, at det skal være nemt at sætte BAR systemet op, og de har adskillige tilslutningsmuligheder som HDMI og HDMI ARC-indgange samt Optical- og AUX-indgange.

De mere avancerede modeller som BAR 3.1 og BAR 5.1 kommer med adskillige 4K HDMI-indgange, så man kan forbinde flere forskellige enheder som Blu-ray-afspillere, spillekonsoler og lignende samtidig.

JBL BAR Studio
JBL BAR Studio

JBL BAR højttalerne er også forberedt til at reagere på TV'ets fjernbetjening, så man ikke skal holde styr på flere fjernbetjeninger for at skrue op og ned for lyden.

JBL BAR 5.1 med trådløse surround højttalere

JBL BAR 5.1 er den mest avancerede løsning, og er samtidig en smidig måde at få biograflyd ind i stuen, da der ikke skal sættes surround højttalere op på væggene.

JBL BAR 5.1
JBL BAR 5.1

I stedet sidder de to surround højttalere i hver side af soundbaren, hvor de bliver opladt til 10 timers trådløs afspilning, og når du så vil "Logan" for fuld udblæsning, tager du bare højttalerne og placerer dem, hvor du har lyst.

Læs også: Kraftfuld bærbar højttaler med indbygget powerbank

Pris og tilgængelighed

JBL BAR systemerne kommer på markedet i løbet af september og oktober, og de vejledende priser lyder som følger:

JBL BAR Studio:    1.499 kroner
JBL BAR 2.1:         2.999 kroner
JBL BAR 3.1:         3.999 kroner
JBL BAR 5.1:         5.499 kroner