Ekstra holdbare Belkin kabler med kevlar

edbpriser.dk 08-09-49227 05:26

Er du også træt af, at dine USB- og opladerkabler går i stykker efter alt for kort tids brug, så har Belkin løsningen til dig.

Belkins udvalg af MIXIT DuraTek kabler har nemlig kevlar-fibre vævet ind i ledningen, så de kan holde til en hel del mere end dine normale kabler.

Belkin MIXIT DuraTek kabel opbygning

Læs også: Få mere plads på din iPhone og iPad

Sidste nye skud på stammen er et USB-C kabel, der kommer i fire farver - sort, sølv, guld og rosaguld, og som er certificeret af både USB Implementers Forum og Apples MFi program.

Belkin MIXIT DuraTek USB-C kabler

Det vil sige, at det kan arbejde optimalt sammen med de nyeste produkter på markedet med USB-C inklusive de kommende Samsung Galaxy S8 og LG G6 smartphones samt Apples produkter med USB-C indbygget.

Kevlar-forstærkede opladerkabler til Android og Apple

Tidligere har Belkin sendt kevlar-forstærkede opladerkabler ud til både Android enheder med Micro-USB og Apples iPhone og iPads med Lightning stik.

Belkin MIXIT DuraTek Lightning kabler farver

Udover de indvævede kevlar-fibre har MIXIT DuraTek kablerne også ekstra stærke stik, der ifølge Belkin er testet til at kunne klare at blive bøjet 180 grader mere end 5.000 gange.

Belkin MIXIT DuraTek stik opbygning

Læs også: Du får mere plads på din iPhone med Apples seneste opdatering

Belkins MIXIT DuraTek kabler er naturligvis ikke de billigste kabler på markedet, men hvis de holder bare tre gange så godt som de billigere kabler, er pengene givet godt ud.


Find de bedste priser på Belkin MIXIT DuraTek kabler her