Ekstra lang LG G6 præsenteret

edbpriser.dk 24-07-49126 01:40

Sidste gang LG præsenterede en topmodel, var det med den modulære G5 smartphone, der via moduler kunne omdannes til et bedre digitalt kamera, en HiFi-musikafspiller med mere.

Dengang forsøgte LG at være innovative og nyskabende, men selvom de fik mange roser og hele 33 priser på MWC 2016, tog forbrugerne ikke den anderledes mobiltelefon til sig.

Derfor er LG gået den helt anden vej med LG G6, der er blevet præsenteret her i weekenden på Mobile World Congress i Barcelona.

Læs også: Samsung Galaxy S8 har fået lanceringsdato

I stedet for at genopfinde den dybe tallerken har LG med G6 valgt at fokusere på de vigtigste kernefunktioner, som de fleste forbrugere har brug for og intet andet.

Ekstra lang Quad HD skærm med smalle rammer

En stor skærm er alfa og omega for de fleste smartphone-brugere i dag, og derfor har LG G6 fået en 5,7 tommer skærm, der dog afviger fra snart sagt alle andre mobiler på markedet ved at være i 18:9 (eller 2:1) format.

Dermed vil LG G6 være nemmere at holde i hånden og stadig levere en flot billedoplevelse til spil og videoafspilning takket være sit Quad HD FullVision display med en opløsning på 2880 x 1440 px.

Samtidig dækker displayet hele 80 procent af mobilens front, der har meget smalle rammer omkring skærmen, og afrundede hjørner som skulle gøre den mere holdbar.

Vandtæt glas- og metalkrop med kraftfuld hardware

LG G6 er opbygget i metal og glas, og mobiltelefonen er modstandsdygtig overfor vand og støv med en IP68 certificerering.

Indeni er den udstyret med et stort 3300 mAh batteri, der har Quick Charge 3.0 funktion gennem sin USB-C port. Trådløs opladning vil kun være at finde i de nordamerikanske modeller.

LG G6

En Snapdragon 821 processor og 4 GB RAM vil sørge for, at der er skub i alle processer på LG G6, der kommer med Android 7.1 Nougat installeret.

Dobbelt kamera system

LG ved også, hvor vigtigt kameraet er for forbrugerne, og leverer derfor - ligesom flere af konkurrenterne - et dobbelt kamera system.

LG G6 har således et normalt objektiv og et vidvinkel objektiv med hver sin 13 MP billedsensor, der sammen skal skabe flotte billeder.

Læs også: LG G6 lanceres tidligt for at slå Galaxy S8

På fronten af G6 er der et vidvinkel kamera på 5 MP.

Se meget mere til kamerafunktionerne i LG's præsentationsvideo herunder.

Pris og tilgængelighed

LG afslørede ikke markedsprisen på G6, og de havde heller ikke en fast lanceringsdato, men de skyder efter at have den klar indenfor de nærmeste måneder.


Kilde: Pocket-lint