Electrolux har haft 10 års succes med Ergorapido

edbpriser.dk 06-01-46714 06:00

Ergorapido blev første gang lanceret helt tilbage i 2004, og den er i dag blandt de førende i kategorien ledningsfrie støvsugere. Den er kommet i tre modelgenerationer og mere end 40 varianter siden lanceringen, og Electrolux har solgt over 10 millioner enheder af den slanke støvsuger i de sidste 10 år.

Ergorapido har også vundet flere priser for dens design og funktionalitet i tidens løb. Vi tager her et kig på, hvad der ligger bag støvsugerens vedvarende succes.

En støvsuger med avanceret teknologi

Electrolux’s konstante opdateringer af teknologien i støvsugeren er en af de centrale grunde til dens fortsatte succes. Den nyeste model har således en mere effektiv ventilator, nyt mundstykkedesign, 50 % større foldefilter og bedre luftgennemstrømning og sugning.

Læs også: Første robotstøvsuger fra Dyson har 360-grader kamera

Samtidig er den udstyret med den patenterede BrushRollClean, der hjælper med at fjerne hår og fnuller fra børsten i mundstykket. Man trykker bare på en pedal i et par sekunder, hvorefter fnuller og hår skæres væk.


Mundstykket er meget manøvredygtigt, hvilket gør det nemt at komme under borde og stole.

Børsten er desuden motoriseret, hvilket gør støvsugeren i stand til at opsamle usædvanligt tunge partikler som sand, majskerner og korn, mens mundstykkets 180-graders manøvredygtighed gør det nemt at komme uden om hjørner og under møbler.

Det skal være nemt at støvsuge

Støvsugning kan nogen gange være en sur pligt, og når det føles sådan, så er det vigtigt, at det ikke bliver mere besværligt end nødvendigt med en upraktisk støvsuger. Derfor er Ergorapido designet til at gøre støvsugningen så nem som muligt.

Læs også: Nyttige husråd fra Gram

Her kan man nemt tage den håndholdte enhed ud af støvsugeren, når man skal støvsuge hylder, bordoverflader eller møbelbetræk.


Det er nemt at tage den håndholdte enhed ud støvsugeren, hvis man skal støvsuge overflader.

Støvsugeren kan desuden stå af sig selv, så man nemt kan stille den fra sig, hvis telefonen ringer. Derudover er Ergorapido selvfølgelig ledningsfri, så der er aldrig et strømkabel, der går i vejen eller skal flyttes til en ny stikkontakt, når man bevæger sig fra rum til rum.

Ergorapido gør altså din rengøring så gnidningsfri som muligt. Du kan finde et udvalg af Electrolux’s smarte ledningsfrie støvsuger lige her.