Elegant og fleksibel multi-flip PC

edbpriser.dk 28-11-46026 21:50

Sony VAIO Fit 11A multi-flip computeren er en elegant tilføjelse til den forholdsvis nye kategori af bærbare PC'er, der med en enkelt manøvre forvandler sig til en tablet.

ASUS var nogen af de første med deres Transformer Book, hvor det var en mere simpel løsning med en multi-touch skærm, der kunne klikkes af og på sit tastatur.

Læs også: Acer TravelMate X313 løfter Ultrabook konceptet til nye højder

Siden kom ASUS TAICHI, Lenovo IdeaPad Yoga og Acer med deres P3 og R7 laptops, der alle fik forskellige nye hængsler til at omdanne en almindelig bærbar til en tablet-PC.

Sony VAIO Fit multi-flip

Sony har udviklet deres eget koncept kaldet VAIO Fit multi-flip, der med en simpel anordning gør det muligt at flippe skærmen om, så den bærbare er blevet forvandlet til en tablet.

Det gør Sony VAIO Fit 11A multi-flip PC'en til en fleksibel maskine, der fungerer lige godt som almindelig arbejds-PC med et fysisk tastatur og som multi-touch tablet-PC til filmvisning, netsurf og spil.

Sony VAIO Fit multi-flip i dens forskellige indstillinger
Sony VAIO Fit multi-flip PC i dens forskellige indstillinger.

Skærmen på Sony VAIO Fit 11A multi-flip er et Full HD (1920 x 1080 px) IPS panel med Sonys patenterede TRILUMINOS teknologi, der giver stærke farver og god læsevenlighed.

Sony har endvidere trukket på ekspertisen fra deres BRAVIA fladskærme til at få det ypperste ud af deres PC skærme.

Selve Sony VAIO Fit 11A multi-flip PC'en er lavet i en flot aluminium-finish, der måler under 2 cm tyk i sammenklappet tilstand, og så vejer den bare 1,28 kilo, hvilket gør den meget handy at have med rundt.

VAIO Inspiration Suite

Sony VAIO Fit 11A multi-flip kommer også med Sonys VAIO Inspiration Suite, der er en række apps med fokus på produktivitet, der blandt andet gør det nemt at snuppe billeder fra nettet med VAIO Clip og laver noter og tegninger med VAIO Paper.

Sidstnævnte kan bruges med enten fingrene eller en stylus pen, der følger med nogle modeller og ellers kan tilkøbes.

Læs også: Tag din stationære PC på skødet

Herudover kommer Sony VAIO Fit 11A multi-flip også med Adobe Photoshop Elements installeret, så kreativiteten kan få frit løb.

Pris og tilgængelighed

Sony VAIO Fit 11A multi-flip kommer i de danske butikker i næste måned til en vejledende pris på 6.000 kroner.

Find de bedste priser på Sony VAIO Fit PC'er her