Elegant PC skærm med god lyd

edbpriser.dk 07-06-46927 20:16

Philips Moda 2 med modelnavnet Brilliance 275C5QHAW er i dag blevet præsenteret som en ny PC skærm med fokus på både udseendet og lyden.

Stilfuldt design

I sit stilfulde hvide og minimalistiske design er Philips Moda 2 skærmen en flot tilføjelse til skrivebordet både i hjemmet og på arbejde.

Philips Moda 2 Brilliance 275C5QHAW bagside

Den 27 tommer store IPS-skærm kører med en fuld HD opløsning på 1920 x 1080 px, og den er blevet designet på en måde, så billedet går næsten helt ud til kanterne af PC skærmen - kun 6 mm er der i siderne og toppen.

Læs også: Stærk PC skærm med USB-docking til den bærbare

Den indbyggede AH-IPS teknologi sørger desuden for ekstra brede betragtningsvinkler, så flere samtidige brugere tydeligt kan se indhold fra næsten alle vinkler.

Stor lyd i Philips Moda 2

Philips Moda 2 har to 7W-højttalere indbygget, som er drevet af et lydsystem tunet med SRS WOW HD-teknologi, der giver en virtuel 5.1 surround sound oplevelse.

Philips Moda 2 Brilliance 275C5QHAW fod

Hvis man bare vil høre musik eller se video fra sin tablet eller mobil, kan det også lade sig gøre ved hjælp af Bluetooth, der tillader trådløs streaming direkte til PC skærmen.

Læs også: Kæmpestor og billig 40 tommer 4K PC skærm

Bluetooth teknologien gør det desuden muligt at besvare opkald ved at benytte Philips Moda 2 skærmens indbyggede mikrofon.

Pris og tilgængelighed

Philips Moda 2 kommer på det danske marked nu til en vejledende pris på 2.600 kroner.