En app der hjælper med dit vægttab

edbpriser.dk 08-08-46128 10:06

Sulten er som regel den værste fjende, når man prøver at tabe sig. Svenske Hypnoteket specialiserer sig i at kombinere apps og hypnoterapi, der kan hjælpe med alt fra rygestop til diverse fobier. Hypnoteket har desuden lanceret en app, der kan hjælpe dig, når maven rumler, og sulten melder sig.

Hjælper med at styre sulten

Den hedder 5:2 Hunger Control, og er altså især henvendt til dig, der bruger 5:2 kuren, hvor man delvist faster to af ugens dage. Den kan dog bruges af alle, der prøver at holde sig væk fra unødvendige kalorier.

”Det er en brugervenlig app, der består af lydfiler, man kan lytte til, mens man slapper af, 25 minutter om dagen i en uge. Det giver dig en metode til at kontrollere din sult, og teknologien bag er baseret på velkendte og gennemtestede metoder i hypnoterapi”, siger Ann-Marie Brömvik, hypnoterapeut fra Hypnoteket.


Ann Marie Brömvik er uddannet hypnoterapeut.

Da metoden blev testet i Sverige i efteråret, var 8 ud af 10 tilfreds med resultatet. Størstedelen af testdeltagerne fandt desuden, at metoden var brugbar, selv når de ikke fastede. Den dulmede sulten, og gav en følelse af ro.

Leder du efter hjælp til at holde din diæt, er denne app altså et godt bud, da man med enkle hypnoseteknikker lærer at styre sin sult.

Hunger Control kan fås til iOS, og kommer inden længe også til Android.