End of Watch

edbpriser.dk 15-04-45224 04:43

"End of Watch" er en utroligt rå, intens beretning om venskab, kærlighed, ære og mod.

Den tidligere Oscar nominerede og BAFTA prisvindende Jake Gyllenhaal og Michael Peña spiller de unge, entusiastiske politiassistenter Taylor og Zavala, der hver dag i deres B&W patruljevogn forsøger at opretholde relativ ro og orden i South Central LA's mest fredløse gader.

Spændende fortællestil
Historien fortælles næsten udelukkende via optagelser fra politimændenes egne håndholdte HD kameraer, bil- og overvågningskameraer.

Deltag i konkurrencen om at vinde "End of Watch" her

Taylor og Zavala bevæger sig konstant i det livsfarlige grænseland mellem bander og borgere og fanges konstant på den forkerte side af alt fra næver og knive til skydevåben.

Deres arbejdsområde er storbyens mørkeste, mest voldelige og dårligst oplyste gader, og der går ikke en dag uden de sætter deres liv på spil for borgerne og – ikke mindst – for hinanden.

Men hjemme venter familierne, der er tvunget til at leve under den skygge, det er at vide, at ens elskede måske ikke kommer hjem en dag...

Fra manden bag "Training Day"
Efter en hård opvækst i Los Angeles South Central lykkedes det David Ayer (Instruktør, Manuskript, Producer) at gennemføre sine studier og blive manuskriptforfatter og manuskriptdoktor.

Det første manuskript han fik produceret, var "U-571" (2000) og siden har han bl.a. skrevet "The Fast and the Furious" (2001), "Training Day" (2001, udløste Oscar for bedste hovedrolle til Denzel Washington og Oscar nominering til Ethan Hawke, Ayer producerede også filmen), "Dark Blue" (2002), "S.W.A.T." (2003) og "Harsh Times" (2005, også instruktør og producer), og så instruerede han også "Street Kings" i 2008.