Et køleskab der kan mindske dit madspild

edbpriser.dk 05-02-2014 13:03

Der er for tiden stor fokus på at mindske madspildet, hvilket umiddelbart virker som en god idé. Vi danskere er nemlig slemme til at smide mad ud, og når hver dansker smider 60 kilo mad ud om året, er der plads til forbedring.

Vil du smide mindre mad ud og dermed spare på miljøet og pengepungen, så er det vigtigt at have det rette køleskab. Den rette opbevaring af madvarerne kan nemlig forlænge madens holdbarhed betydeligt, så du undgår at smide meget mad ud, fordi det bliver dårligt.

Whirlpools køleskab forlænger holdbarheden op til 4 gange

Whirlpools Absolute Design køle-fryseskabsserie med den såkaldte 6th Sense Fresh Control giver op til 4 gange så lang en holdbarhed for dine madvarer. Det er en intelligent teknologi, der justerer temperatur og fugtniveau automatisk alt afhængig af hvor meget og hvilken mad, der opbevares i køleskabet.

Køleskabet har desuden en Activ0 Zone, der er et område i køleskabet, hvor temperaturen holdes på et ideelt niveau for kød og fisk. 0 grader og et fugtighedsniveau på 85-95 % giver en optimal opbevaring, og funktionen kan slukkes med et enkelt tryk på en knap, hvis den ikke er nødvendig.


Laksen holder sig lækker og frisk med Activ0 Zone

Absolute Design serien bringer altså intelligent teknologi til dit køkken, så du er sikker på at få mest muligt ud af dine madvarer.

Fryser resterne på bare 4 timer

Fryseren er desuden udstyret med en Shock Freeze funktion, der kan fryse resterne efter middagsmaden ned til -23 grader på bare 4 timer. På den måde bevares den gode smag bedst muligt, og man kan få et lækkert måltid ud af resterne på et senere tidspunkt.

Med et køleskab fra Whirlpools Absolute Design serie forlænger du ikke bare madresternes holdbarhed. Man sikrer også, at de rester rent faktisk smager godt, hvilket er en fantastisk hjælp i hverdagen.

Når du kommer sent hjem, og har lidt travlt med maden, kan du springe indkøbsturen over og lave en dejlig middag ud af de rester, du har i køleskabet. Et sådant køleskab sparer dig altså både tid og penge.

Whirlpools køle-fryseskabe WBE 3377 NFC TS og WBE 3377 NFC W kan begge fås til omkring 5000 kroner.