Et smartarmbånd til de modebevidste

edbpriser.dk 28-06-46645 01:53

De smarte armbånd, der kan give notifikationer fra din smartphone eller holde styr på din fysiske aktivitet, er nok blevet flottere og bedre designet med tiden, men de bærer stadig præg af, at de har mere fokus på teknik end design.

Læs også: Mota SmartRing giver dig notifikationer i fingerstørrelse

Det vil Intel gøre noget ved med det smarte smartarmbånd MICA ("My Intelligent Communication Accessory"), som de har skabt i samarbejde med Opening Ceremony, hvor udseendet kommer før den tekniske formåen.

Helt i tråd med det koncept er det også designet, der er blevet afsløret først, og Intels MICA armbånd kommer således i to udgaver.

Intel MICA smartarmbånd

Et sort armbånd i slangeskind med perler fra Kina og lapis sten fra Madagaskar samt en hvid variant ligeledes i slangeskind men med tigerøje ædelsten fra Sydafrika og obsidian fra Rusland som udsmykning.

De tekniske specifikationer er ikke afsløret

Hvad MICA armbåndene så kan, har Intel ikke afsløret endnu, men de nævner en buet safirglas-dækket touchskærm, og at smartarmbåndet vil kunne vise SMS, notifikationer og aftalealarmer fra mobilen.

Læs også: Nye smartwatches på vej fra Samsung, LG, ASUS og Sony

De nærmere specifikationer og prisen vil blive afsløret i den nærmeste fremtid, lover Intel, og MICA smartarmbåndet vil være klar til julehandlen i år.

Se vores udvalg af smartwatches og smartarmbånd her