Ex-chef: Ja, Apple er på vej med flad-TV

edbpriser.dk 24-06-2011 10:10

Denne artikel bringes i samarbejde med Recordere.dk

Det har længe været rygtet, at Apple er på vej ind på markedet for flad-TV, og nu bekræfter en tidligere højtstående Apple-chef, at firmaet snart er klar med et flad-TV. Det er websiden Dailytech.com, der har scoopet, men kilden vil ikke træde frem og udtaler sig kun anonymt.

Skal vi tro Dailytech.com og den tidligere Apple-chef, så vil Apples kommende flad-TV have nogenlunde samme funktionalitet som Apple TV og give adgang til indholdet i Apples iTunes-butik. Selve skærmene vil blive leveret af en stor OEM-producent, og Dailytech.com spekulerer, at der nok er tale om Samsung.

Apple vil så smide skærmene i et nyt kabinet og bruge sin egen brugergrænseflade.

Kilden fortæller til Dailytech.com, at mange OEM-producenter som eksempelvis Samsung vil være interesseret i sådan et arbejde med Apple for som kilden siger: "Hvis du skal konkurrere med nogen, så skal det da være med dig selv."

Kilden fortsætter og fortæller Dailytech.com, at "du vil være i stand til at gå ind i en Apple-butik og rende ud med et flad-TV. Det er perfekt."

Dailytech.com skriver, at Apples flad-TV potentielt vil kunne lanceres allerede til efteråret, eventuelt sammen med iPhone 5, men at lanceringen også kunne udskydes til næste år.


Læs mange flere nyheder og anmeldelser på Recordere.dk.