Få din helt egen biograf med Sonys 'Personal 3D Viewer'

edbpriser.dk 01-09-2011 15:26

• Oplev en personlig og fantastisk 3D-verden af film
• Spil mere og se mere med OLED-skærme til computerspil
• En ægte biograflignende oplevelse med 5.1 virtuel surround sound

Nu kan du opleve noget virkelig banebrydende, som ikke blot er en videreudvikling  af en allerede eksisterende teknologi. Sonys nye 'Personal 3D Viewer' (HMZ-T1) er verdens første avancerede form for brillelignende 3D-display, som brugeren bærer direkte på hovedet med OLED-skærme i high definition og med indbygget, simuleret 5.1 surround sound. Sonys 'Personal 3D Viewer' er en ny og fantastisk måde at se, nyde og opleve både film og spil på i HD- og 3D-kvalitet.

Træd ind i dine film og spil med OLED-skærme
Fordyb dig i en klassisk film, eller lad dig rive fuldstændig med i et computerspil. Sonys 3D Viewer sætter dig i centrum af oplevelsen ved hjælp af OLED-skærme i høj kontrast, flot reproduktion af farver og hurtige responstider. De to skærme har superhurtige responstider på blot 0.01 millisekunder, hvilket giver en jævn og naturlig afspilning – selv når du bruger 3D viewer’en til at se sport eller til at spille på.

Filmmagien kommer til live med high definition OLED
Når en god film tager dig halvvejs gennem universet, vil du gerne se det hele i high definition. Organiske LED-skærme (OLED) leverer nogle af de flotteste og mest naturtro billeder, der overhovedet kan gengives. Sony har anvendt sin avancerede OLED skærm- og halvlederteknologi til at udvikle ultrasmå 0,7” OLED-farveskærme med HD-opløsning (1280 x 720 pixels) og en skærmdiagonal på kun 18 mm. Skærmene er produceret med en farveseperationsteknologi, der lægger et farvefilter ovenpå det grundlæggende farvelag, så man derved opnår skarpere og mere jævne billeder: Så skarpe, at man skulle tro, at man selv var der.

Sony HMZ-T1

Synsoplevelser af en anden verden med HD 3D-kvalitet
For at opnå det klareste og dybeste 3D-billede har Sony anvendt to selvstændige OLED-skærme, som viser HD-video seperat og dermed stort set elimineret støj og uklarheder for en mere ensartet 3D-afspilning. Og fordi 3D Viewer’en bruger OLED-skærme er billederne naturligt lyse og farverne ekstra fyldige – præcis sådan som instruktøren har visualiseret det.

Din personlige biograflyd
For at gengive den imponerende lydkvalitet i Hollywood-industriens store blockbuster-film, anvender Sony Virtualphones-teknologien. Den skaber et samlet lydbillede, der imiterer, at der er højttalere overalt omkring dig i en simuleret 5.1 surround sound-oplevelse. Du kan vælge mellem fire forskellige former for surround sound-indstillinger – biograf, gaming, musik og standard – hvilket giver en oplevelse af at være der i virkeligheden.

En ægte biografoplevelse i miniformat
For at gengive biografoplevelsen så virkelighedstro som muligt, har Sony forlænget den horisontale beskuervinkel på 3D Viewer’en til 45 grader. Det simulerer et ægte 750”-biograflærred ved en virtuel afstand på 20 meter. Den indbyggede mørklægningseffekt giver følelsen af ægte biografstemning – så mangler du bare popcornene.

Pris og tilgængelighed
HMZ-T1 er tilgængelig fra november 2011. Vejledende udsalgspris er 6.000,- kroner.