Få gode råd til hygiejnen i køkkenet

edbpriser.dk 28-04-46240 03:26

Ifølge Fødevarestyrelsen bliver 50.000-75.000 danskere syge hvert år på grund af dårlig mad. Har du prøvet at blive slået ud af en dårlig fisk, eller vil du bare meget gerne undgå det, så er der hjælp at hente.

Her på Priser.dk har vi nemlig udarbejdet en infografik fyldt med gode råd om sikker madlavning, så du så vidt muligt kan undgå de skadelige bakterier i køkkenet. Du kan finde infografikken her.

 
Der er mange gode og brugbare råd i vores infografik om madsikkerhed.

Vi har både udarbejdet råd til den personlige hygiejne, tilberedningen af maden og den efterfølgende opbevaring af maden. Rådene er udarbejdet med hjælp fra Fødevarestyrelsen, og ovenstående billede er taget fra infografikkens afsnit om optøning og genindfrysning af madvarer.

Læs også: Sikkerhed i køkkenet

Her kan man altså blandt andet læse, at man helst skal tø frosne madvarer op i køleskabet, men at man skal bruge en skål med vedvarende koldt vand, hvis det er nødvendigt at tø op ved stuetemperatur.

Vil du gerne blive klog på madhygiejne og spare dig og familien en ubehagelig oplevelse med dårlig mad, så læs dette råd og mange flere i vores infografik.