Få knivskarpe billeder med kompakt 4K skærm fra Philips

edbpriser.dk 10-05-47869 03:13

MMD, firmaet bag Philips-monitors, lancerer nu en computerskærm på 23,8" med 4K-opløsning: Philips 241P6VPJKEB.

Skærmen fuldender porteføljen af Philips UltraClear 4K UHD-skærme og har trods sin størrelse samme høje ydelse som de større modeller: UltraClear 4K UHD, 1,074 milliarder farver, 99 % sRGB-farvestandard samt indbygget webkamera og mikrofon.

Knivskarpe billeder

Trods de beskedne dimensioner giver computerskærmen en følelse af plads takket være en 4K-opløsning, der med 3840 x 2160 pixels leverer fire gange så høj opløsning som Full HD.

Læs også: Præcis 4K skærm i kompakt størrelse

Hvordan man udnytter den ekstra skærmplads er op til en selv, men det kan for eksempel være til video-afspilning eller gaming eller til at blive mere produktiv på arbejdet.

Eksempelvis kan folk i den kreative branche, som arbejder med indhold i høj opløsning, se flere detaljer per tomme, zoome ind og ud for detaljer og overblik, have op til fire illustrationer side om side og stadig bibeholde de levende detaljer.

En skærmoplevelse med en milliard farver

Med en skærmopløsning i topklasse er det vigtigt, at kvaliteten af skærmens andre komponenter også sidder lige i skabet.

Når det kommer til farverne, har Philips 241P6VPJKEB 10-bit-farveunderstøttelse, der giver stor farvedybde med 1,074 milliarder farver, som leverer en ensartet og naturlig farvegengivelse uden gradationer eller color-banding.

Med over 99% sRGB-farvesupport kan man være sikker på, at de farver, man ser på skærmen, er levende og ægte, samt at de er ens på tværs af programmer og enheder.
 
Derudover er der også kælet for panelteknologien, da skærmens AH-IPS-paneler garanterer en skærmoplevelse med høj kontrast og brede betragtningsvinkler, som sammen med 4K-opløsningen giver en følelse af rummelighed.

Læs også: Hvad med en tablet på armen?

AH-IPS er også ideelt til programmer, der kræver en konstant og præcis farvenøjagtighed og lysintensitet, som eksempelvis fotoretouchering og grafik.

Forbindelsesmuligheder til enhver lejlighed

Skærmen kommer med en række funktioner tilpasset nutidens brugere:

MultiView, så man kan se indhold fra to forskellige kilder på samme tid.

MHL-teknologi, så man kan forbinde og se indhold fra sin mobiltelefon eller andre eksterne enheder på en stor skærm.

USB 3.0-hub til at forbinde enheder og oplade dem samtidig.

Ydermere er der indbygget et webkamera og en mikrofon i skærmen.

Pris og tilgængelighed

Philips 241P6VPJKEB er tilgængelig fra november til en vejledende pris på 4.099 kroner.