Få opdateringen til Windows Phone 8.1 før alle andre

edbpriser.dk 07-08-2014 10:29

Den nye opdatering til Windows Phone 8.1 bringer flere smarte funktioner med sig, men indtil videre er det kun udviklere, der har adgang til at downloade opdateringen.

Eller det vil sige, at det er meningen, at det er udviklere, der skal downloade opdateringen, og lave apps der passer til opdateringen. Alle vi andre amatører kan også få adgang til opdateringen samtidig med udviklerne, og vi viser dig her hvordan.

Kræver kun en registrering

Det eneste du behøver at gøre, før du kan downloade den nye opdatering, er at registrere dig med Windows’ App Studio Program. Man behøver ikke at udvikle apps for at registrere sig, så efter registreringen er du klar til at downloade opdateringen.

Windows Phone Update 1 har været længe ventet, blandt andet fordi den giver mulighed for at samle apps i mapper, hvilket har været muligt på iPhone og Android i årevis.

Læs også: Windows Phone får endelig mapper

Opdateringen understøtter også interaktive covere som fx HTC’s Dot View Cover, hvilket hænger godt sammen med, at HTC sender en Windows Phone version af HTC One på markedet snart.


Interaktive covere som HTC's Dot View Cover vil være kompatibel med opdateringen.

Derudover er der en del forbedringer i småtingsafdelingen, som for eksempel muligheden for at sende eller slette mange valgte SMS-beskeder på en gang, opdateringer af snooze alarm indstillingerne og Windows Phone Store fliser, der nu viser de seneste opdateringer til ens apps.

Du kan se et stort udvalg af Windows Phones her.