Fabelagtig ny phablet fra Samsung

edbpriser.dk 03-08-2016 11:32

På et storstilet presse event i New York i går løftede Samsung sløret for deres nye phablet, Galaxy Note7, som snart lander i butikkerne.

Samsung Galaxy Note7 kommer med nye S Pen funktioner, nye sikkerhedsløsninger og underholdningsmuligheder. Telefonen kan blandt andet streame film i HDR, og både Note7 og S Pen er vandafvisende.

Samsung Galaxy Note7 i vand

Galaxy Note7 S Pen

Den nye Note7 Galaxy S Pen er mere end blot et skriveredskab. Brugerne kan hurtigt og nemt holde styr på deres idéer i det øjeblik inspirationen kommer.

Med funktionen Screen off Memo har brugeren nemlig mulighed for at notere sine tanker uden at låse skærmen op.

S Pen gør det samtidig nemt at oprette og dele materiale, zoome på skærmen og oversætte mellem forskellige sprog.

At holde styr på noter, skitser og tegninger er blevet gjort nemmere med Samsung Notes - en ny funktion, der automatisk gemmer alt skabt med S Pen i skyen.

Den nye S Pen har desuden fået opdateret sit design med en smallere spids og forbedret trykfølsomhed. Takket være de nye funktioner vil brugen af S Pennen være mere lig fornemmelsen af en normal pen, lover Samsung.

Samsung Galaxy Note7 med S Pen

Pennen er, ligesom telefonen, vandafvisende, så brugeren kan notere sine tanker næsten overalt og når som helst.

Avanceret sikkerhed

Ud over fingeraftrykslæseren er Galaxy Note7 udstyret med en ny teknologi til scanning af øjet. Det er et biometrisk højsikkerhedssystem, hvor scanning af øjet kan anvendes til eksempelvis at låse telefonen op eller logge ind på hjemmesider.

Kombineret med Samsung KNOX sikkerhedssystemet tilbyder Galaxy Note7 derfor et helt nyt niveau af sikkerhed og komfort.

Læs også: Guide: Seks hurtige måder at rydde op på din Android-telefon

Derudover kommer også Secure Folder, en separat mappe, som tilføjer endnu et element af sikkerhed til opbevaring af dine personlige eller fortrolige oplysninger.

Underholdning

Galaxy Note7 giver brugeren mulighed for at streame video i HDR takket være dens 5,7-tommer QHD Super AMOLED skærm med 2560 x 1440 px (518 ppi), der lover klare farver og en dyb sort.

Samsungs phablet er desuden kompatibel med både Samsung Gear VR, der også blev præsenteret i en opgraderet version i går, og vidvinkel kameraet Samsung Gear 360. Brugeren kan derfor på enkel vis se og afspille sine egne 360-graders film.

Forbedret design

Samsung Galaxy Note7 er en slank og elegant designet telefon, der har de unikke 3D-dual edge kurver, som vi kender det fra Galaxy S7 edge.

Samsung Galaxy Note7 i Silver Titanium

Galaxy Note7 er desuden udstyret med Corning Gorilla Glass 5, som er mere holdbart end forgængeren, samt et endnu mere kraftfuldt edge-panel, der nemt giver adgang til apps, nyheder og funktioner såsom kontakter, kalender og frontkamera.

Læs også: Så stærkt er Gorilla Glass 5

Kameraet på Galaxy Note7 er det samme avancerede kamera, der blev indført med Galaxy S7 og S7 edge. Med kameraet kan brugerne fange vigtige minder i naturlige farver.

Med Dual-pixel-teknologien, stor blænde og hurtigt autofokus fanger kameraet skarpe, klare billeder, selv i mørke omgivelser.

Samsung Galaxy Note7 kommer i tre farver

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Note7 kan fås i butikkerne fra den 2. september 2016 til en vejledende pris fra 6.699 kroner. Forudbestilling er mulig fra den 16. august.

Note7 vil kunne fås i farverne Blue Coral, Silver Titanium og Black Onyx.