Farverigt tastatur fra Corsair

edbpriser.dk 07-01-2014 15:47

Corsair har udsendt en video af deres næste fuldt programmerbare tastaur, hvor hver enkelt tast kan få sin egen farve ud fra de 16,8 millioner forskellige farver, der er tilgængelige.

Corsair Vengeance Cherry MX RGB hedder det farverige tastatur, som er en efterfølger til det anmelderroste Corsair Vengeance K70, der er et af de foretrukne mekaniske tastaturer blandt dedikerede gamere.

Læs også: Logitech G19s Gaming Keyboard  holder dig opdateret

Corsair Vengeance Cherry MX RGB med kun WASD oplyst

Oplys kun den del af Corsair Vengeance Cherry MX RGB du bruger

Det smarte ved Corsair Vengeance Cherry MX RGB tastaturet er, at man kan vælge kun at oplyse de taster, som man skal bruge i en given situation.

Hvis man skal spille, kan man få oplyst W, A, S og D plus eventuelt et par ekstra taster og så lade resten af tastaturet være mørkt, så man har fuldt fokus på de vigtigste knapper.

Bruger man mange taster i et spil, kan man gruppere dem i forskellige farver, så man nemt beholder overblikket.

Ligeledes kan folk, som skriver meget, vælge at have QWERTY-tastaturet oplyst til de natlige skrive-sessioner og dermed få en behageligere arbejdssituation.

Læs også: Logitech TK820 - trådløst tastatur med stor touchpad

Alt i alt er Corsair Vengeance Cherry MX RGB et meget fleksibelt tastatur, der oven i købet vil nyde godt af Corsairs berømte kvalitet, så man kan have glæde af det i mange år.

Corsair Vengeance Cherry MX RGB

Prisen er ikke oplyst endnu, men mon ikke vi ender et sted mellem 1.500 og 2.000 for Corsair Vengeance Cherry MX RGB, når det kommer på markedet i andet halvår af 2014.

Se Corsairs video herunder.