Fede nye trailere

edbpriser.dk 15-08-42215 05:26

Der er masser af gode film på vej til os i biffen, og vi har samlet en håndfuld af de bedste trailere.

Iron Man 2
Tony Stark (Robert Downey Jr.) er denne gang under pres fra både den amerikanske regering, der vil have fat i hans Iron Man-teknologi, og så to nye superskurke Whiplash (Mickey Rourke i noget der ligner endnu en glansrolle fra hans side) og Black Widow (Scarlett Johansson). Herudover dukker kendte navne som Samuel L. Jackson, Sam Rockwell og Don Cheadle op i den nye film om charlatan-superhelten.

Hot Tub Time Machine
Fire gamle venner kommer på gale veje efter en på alle måder våd aften, da de efter en større druktur, der bl.a. involverer fællesbadning i en jacuzzi, vågner op i 1986. Det ser ud til at give en masse sjove forviklinger, da de støder ind i gamle kærester, nye kærester og den enes mor i yngre udgave. Dette års "The Hangover" måske.

Robin Hood
Ridley Scott og Russell Crowe er sammen igen - det er 5. gang - og når man ser traileren herunder, bliver der vækket glade minder om deres første samarbejde for 10 år siden: "Gladiator". Ridley Scott ser ud til at gøre det samme for den gamle historie om Englands store folkehelt, som han gjorde for sværd-og-sandal filmen med "Gladiator", og "Robin Hood" ser intet mindre end fantastisk ud.

Date Night
De to komiske genier, Tina Fey og Steve Carrell, spiller det kedelige ægtepar, som på en sjælden friaften i byen ved et uheld bliver indblandet i en mafiasag, der hurtigt udvikler sig til en sag om liv eller død. "Date Night" ligner et overordentligt morsomt møde mellem to af Hollywoods sjoveste skuespillere.

The extraordinary adventures of Adèle Blanc-Sec
Luc Besson ("The Fifth Element", "The Big Blue", "Léon") ser ud til at være tilbage i topform som instruktør med historien om Adèle Blanc-Sec, der er baseret på Jacques Tardis tegneserier. Med flyvende dinosaurer og omvandrende mumier, der høfligt spørger, om de må lave sig en kop te, ser det ud til at Luc Besson igen vil give os et eventyr, der er lige dele flot, fantasifuldt, morsomt og actionmættet. Vi glæder os.