FIFA 10 har solgt 1,7 mio. eksemplarer på en uge

edbpriser.dk 09-10-2009 15:02

Electronic Arts Inc. annoncerede onsdag 7. oktober, at man har slået alle rekorder med lanceringen af EA SPORTS™ FIFA 10.

Med over 1,7 millioner solgte eksemplarer i de europæiske butikker den første uge efter udgivelsen er der tale om det hurtigst sælgende sportsspil nogensinde og EA's største europæiske lancering i Europa nogensinde.

“Vi var sikre på, at FIFA 10 ville blive et hit, og denne uge har de mange fans over hele Europa vist, hvor meget de elsker dette spil,” sagde Peter Moore, leder af EA SPORTS. “Vi er utroligt stolte af FIFA 10, og denne start for de fantastiske og autentiske, digitale fodboldkampe.”

FIFA 10 er blevet mødt af bred anmelderros. Det er i øjeblikket det bedst anmeldte sportsspil til PLAYSTATION®3 og Xbox 360® med genneimageclouditsvurderinger på 92 til begge formater på metacritic.com.

Spillet har fået topkarakterer hos bl.a. Eurogamer i Italien og Total Video Games. Official Xbox Magazine Italy kalder FIFA 10 for “det bedste fodboldspil nogensinde”, mens Official UK PlayStation Magazine hylder det som “det bedste fodboldspil til PS3”, og ConsolPlus i Tyskland, fremhæver spillet som “det bedste fodboldspil, verden har set”.

Fans fra hele Europa er også blevet tiltrukket af mulighederne for at prøve FIFA 10’s omfattende udvalg af online-muligheder i rekordhøj grad. Siden lanceringen er der blevet afviklet mere end 10 millioner kampe online, hvor over 155.000 spillere duellerer samtidig i de mest aktive perioder.

Find bedste pris her.