Find den rigtige studiebærbar 2017

edbpriser.dk 21-08-2017 10:02

Det kan være lidt af en jungle at skulle vælge mellem de 2.500 bærbare PC'er, der pt. bliver udbudt af EDBprisers forhandlere og hertil over 100 tablet modeller med en eller anden form for fysisk tastatur, som også kunne være en mulighed, hvis du også har mulighed for at bruge en tablet på dit studie.

De fleste vælger dog en traditionel bærbar computer, da de ofte er billigere og i dag giver rigtig meget computerkraft for pengene.

Vi har udnyttet vores gode filter-muligheder her på EDBpriser til at lave en enkelt søgning, der finder udvalget af studiebærbare frem, som lever op til en række krav om pris, størrelse og batteritid.


Find din studiebærbar her

Studiebærbar til maksimalt 5.000 kroner

Det vel nok vigtigste parameter for de fleste studerende er nok prisen, da pengene jo ikke just vokser på SU-træerne i studietiden.

Derfor har vi sat et loft på 5.000 kroner i vores søgning, og heriblandt finder du også en udmærket Lenovo Windows 10 computer til under 2.000 kroner, så der er en god margen under de 5.000 kroner.

EDBpriser søgning på studiebærbar 2017

Skærmstørrelse på maksimalt 14 tommer

En studiebærbar skal du jo nærmest have med dig konstant, så det er vigtigt, at den ikke vejer for meget, og derfor har vi sat skærmstørrelsen til maksimalt at være 14 tommer.

Det sikrer både, at du har et display i en god størrelse at arbejde på, og at computeren er i en fin handy størrelse, når den skal slæbes med gennem byen.

Batteritid på minimum 8 timer

Det sidste filter, vi har valgt i vores søgning på studiebærbar, er en batteritid på minimum 8 timer.

Det kan selvfølgelig godt være, at du kan være heldig at finde en stikkontakt på studiestedet, men det er nu engang rarere at have friheden og trygheden i at have batteri til en hel dags arbejde.

Tilpas søgningen til dine krav

Hvis du har brug for en større skærm, en kæmpe harddisk, et specifikt styresystem eller noget helt fjerde, så kan du selv lave om på søgningen ved at vælge "Alle filtre".

EDBpriser søgning på studiebærbar 2017
Tilpas selv din søgning, så den passer dine ønsker.

Her kan du selv opsætte søgningen på din næste studiebærbar, så den passer præcis til dine eller studiestedets krav, for de kan jo også have opsat nogle kriterier for, hvad din computer skal kunne klare eller indeholde.


Find din studiebærbar her