Find en god og billig studiebærbar

edbpriser.dk 22-02-47560 04:56

Det er blevet den tid på året igen, hvor mange skal investere i en ny computer til skole og studie.

Studiestart kan hurtigt blive en bekostelig affære, så her kommer en tjeneste som EDBpriser.dk virkelig til sin ret, da du her kan finde den rigtige computer til den helt rigtige pris.

Batteritid til hele dagen

En studiebærbar skal leve op til nogle basale krav for at være et brugbart værktøj i hverdagen, og her er en god batteritid blandt de vigtigste parametre.

Læs også: DirectX 12 og Windows 10: Sådan kan det booste din maskine

På vores oversigt har vi sat computeren til minimum at kunne klare 8 timer, før den begynder at tigge om at komme i en stikkontakt, så den dermed er rustet til en lang skoledag.

Skærm på max 14 tommer

Skærmstørrelsen er nok et af områder, som du vil have flest overvejelser omkring, men med mindre du skal arbejde med grafiske elementer, er det en god idé at holde skærmen på maksimalt 14 tommer.

Det hænger sammen med, at jo større skærmen er, des mere vejer computeren, og det er alt andet lige sjovere i længden, hvis din bærbare PC rent faktisk er BÆRbar.

14 tommer vil uden problemer kunne give en helt fin arbejdsoplevelse i de fleste programmer.

Højst 5.000 kroner for en studiebærbar

Selvfølgelig vil vi alle helst have det vildeste ydelsesmonster med den flottest opløste skærm, men det koster knaster, og det er ikke nødvendigt, hvis arbejdet mest består af opgave-skrivning og PowerPoint præsentationer.

Derfor har vi i vores oversigt sat et loft på 5.000 kroner, da det giver mange muligheder for at finde en bærbar, der passer til dig og dine behov.

Og du vil stadig kunne finde potente maskiner med Core i5 eller Tegra K1 processorer på listen, hvis du har brug for noget ekstra maskinkraft.

Se EDBprisers liste over gode og billige studiebærbare her

Hvis dit budget er større eller mindre, kan du nemt selv rette det til ved at ændre filtrene. Skærmstørrelse, batteritid, styresystem, processor, harddisk-størrelse og -type og en helt masse andre ting kan du også selv ændre og tilføje eller fravælge efter behov.

Læs også: Anmelderne er begejstrede for Windows 10

OBS: Husk at være opmærksom på hvilket styresystem - Windows, Mac OS eller Chrome - dit studiested kører med, og hvor fleksible de er i forhold til andre operativsystemer, inden du køber din nye studiebærbar.