Find en større PC skærm til studie, spil og underholdning

edbpriser.dk 11-10-2017 13:27

Studieåret er godt i gang, og for de studerende betyder det lange dage foran computerskærmen, først i skolen og om aftenen med lektier, spil og underholdning.

De fleste studerende har en bærbar PC eller tablet i skoletasken som det måske mest uundværlige arbejdsredskab, og i skolen er den mindre skærm på disse maskiner helt fin og praktisk, når man skal transportere den til og fra studiet.

Læs også: Find den rigtige studiebærbar 2017

Men når man skal lave gruppearbejde og lektier derhjemme, spille et spil eller se en TV-serie eller film på computeren, så kan den lille skærm på mellem 13 og 17 tommer godt virke begrænsende.

Undersøgelser fra både Microsoft og Sage har også vist, at en større skærm øger produktiviteten, når der skal arbejdes, og det siger vel næsten sig selv, at spil, film og TV-serier kun bliver bedre af at komme op i et større format.

Det behøver ikke være dyrt at få en større PC skærm

Studieårene er gerne præget af et stramt budget, men det behøver faktisk ikke at være så dyrt at investere i en større skærm.

Laver du en søgning her på EDBpriser blandt vores PC skærme på minimum 24 tommer og derefter sorterer efter Pris, vil du se, at det er muligt at få en skærm til et pænt stykke under 1.000 kroner, som for eksempel Acer K242HLbd, der lige nu koster 777 kroner.

AOC I240SXH.
AOC I240SXH er blandt de billigste PC skærme på 24 tommer med IPS display.

Og hvis du gerne vil have et lidt bedre billede på en 24" skærm med IPS display, så kommer prisen kun ganske lidt op over de 1.000 kroner for en Philips V-line 243V7QDSB eller AOC I240SXH.

Er prisen ikke noget problem for dig, eller har du helt specifikke krav til din PC skærm, så er det bare at lave din helt egen søgning blandt EDBprisers mere end 1.500 forskellige skærme, hvor du kan målrette din søgning takket være vores mere end 20 filtre.

Læs også: Find tasken til din computer på EDBpriser

Og hvis du finder drømme-displayet, som måske ligger lidt udenfor budgettet, så er det jo heldigvis snart jul.

Find de bedste priser på PC skærme her