Fitbit er det bedst sælgende fitness armbånd

edbpriser.dk 20-07-47907 15:16

De smarte armbånd, der holder styr på din aktivitet, bliver mere og mere udbredte, og det er helt sikkert en af årets mest efterspurgte julegaver.

Kongen på markedet hedder Fitbit, og de har et bredt udvalg af produkter tilgængelige, som er kendetegnet ved høj brugervenlighed, komfortabelt design og masser af funktioner.

Læs også: To nye versioner af Samsung Gear S2

Fitbit Charge HR er således lige blevet udråbt til det bedste fitness armbånd af Wareable.com, der fremhæver Charge HR for dets præcise registrering af brugerens aktivitet og generelle helbred takket være sin indbyggede pulsmåler.

Fitbit regerer suverænt men Apple Watch er på vej op

Som man kan se på nedenstående grafik over de mest solgte fitness armbånd i verden, er det da også Fitbit, der sidder suverænt på toppen.

Statista grafik over de mest solgte fitness armbånd i verden
De mest solgte fitness armbånd i verden. Kilde: Statista .

Men Apple er kommet ind som en stærk spiller på markedet med deres Apple Watch, som også kan holde styr på din fysiske aktivitet udover alle dets andre funktioner.

Og der er rygter om, at Apple allerede vil præsentere 2. generation af Apple Watch til marts, hvor der vil være endnu større fokus på fitness delen af uret.

Læs også: Hvad med en tablet på armen?

Men er det primært et fitness armbånd, du er på udkig efter, er Fitbit armbåndene stadig nogle af de bedste bud på markedet - og gerne 5 - 10 gange billigere end et Apple Watch.

Find de bedste priser på Fitbit fitness armbånd her

Find de bedste priser på Apple Watch her