Fleksible og avancerede gamingheadsets fra Logitech G

edbpriser.dk 09-06-2017 11:22

Logitech G sender Logitech G433 7.1 Gaming Headset og Logitech G233 Prodigy Gaming Headset på markedet i denne måned, der er udviklet i samarbejde med professionelle gamere og feedback fra Logitech G's brugere.

De to nye headsets er udstyret med avanceret gamingteknologi, blandt andet patentanmeldte Pro-G lyddrivere, der leverer lydoplevelse i høj kvalitet og en let og yderst komfortabel pasform, der er designet til at følge dig langt ud over dagens gamingsessioner.
 
"Hvis du ligesom mig spiller meget, er det vigtigt at have et fantastisk gamingheadset," udtaler Ujesh Desai, vice president og general manager for Logitech G.

Logitech G433
Logitech G433 og G233 kommer begge med aftagelig mikrofon og udskiftelige kabler.

Læs også: Anmelder: ”Logitech G533 er en PC gamers drøm”

"Og hvis du elsker musik, er det også vigtigt at have et par ordentlige hovedtelefoner. Nu kan du få et headset, der giver dig det bedste fra begge verdener, og du kan uden problemer skifte mellem din PC og konsol."

Lydoplevelse i høj kvalitet

Begge headsets er udstyret med helt nyudviklede Pro-G lyddrivere lavet af kvalitetsmaterialer, der giver en fuldendt lydoplevelse. Logitech G har desuden optimeret lydkvaliteten til både analog gengivelse og digital USB-udgang, så lydprofilen er nøjagtig uanset kilden.

Derudover anvender Logitech G433 DTS Headphone:X - det nyeste inden for HiFi surround sound. DTS Headphone:X teknologien gengiver realistisk og præcist 7.1 surround sound og positionering, så du tydeligt kan høre de in-game effekter, som spiludviklerne har til hensigt, du skal høre. Du kan også individuelt indstille lydstyrken for hver af de syv lydkanaler i headsettet.

Logitech G433

Komfortabelt, sportsinspireret design

Logitech G433 og Logitech G233 headsets er robuste, men stadig lette og komfortable at have på.

Logitech G433 er beklædt med et vandafvisende, smudsresistent materiale og findes i tre farver: Royal Blue, Fire Red og Triple Black. Logitech G233 fås i et blødt, sort materiale med cyanblå ørepuder.

Logitech G233
Logitech G233 Prodigy Gaming Headset.

Begge headset er udstyret med et særligt sportsstof, der er åndbart og nemt kan tages af og vaskes. Logitech G433 kommer desuden med et ekstra sæt ørepuder i mikrofiber, så du kan vælge det materiale, der passer dig bedst.

Krystalklar kommunikation og Multi-Platform support

Begge headsets fås med en aftagelig boommikrofon i høj kvalitet og popfilter, der giver krystalklar lydchat og kommunikation.

Begge headsets kan anvendes til både PC, konsol (inkl. Xbox One, PlayStation 4, og Nintendo Switch) og mobile enheder i kraft af de to medfølgende og udskiftelige ledninger.

Logitech G433
Logitech G433 fås i Royal Blue, Fire Red og Triple Black.

Læs også: Test: Prisvenligt gamingheadset - anmeldelse af Cooler Master MasterPulse

Både G433 og G233 er Discord certificeret, der garanterer den højeste kvalitet inden for lyd og stemmeklarhed.

Pris og tilgængelighed

Logitech G433 og Logitech G233 gamingheadsets forventes tilgængelig i juni 2017 til en vejledende pris på 1.099 kroner for Logitech G433 og 749 kroner for Logitech G233.