Flot lyd i lækker indpakning

edbpriser.dk 06-12-2015 14:37

JBL Flip 3 er en trådløs Bluetooth højttaler, der lover 10 timers spilletid og kan klare en gang regnvejr, og så kan den også tage et telefonopkald, hvis der kommer sådan et midt i musikafspilningen.

Med JBL Connect kan der desuden sættes flere JBL Flip 3 højttalere sammen, så man får et større lydbillede eller kan have musik i flere rum.

Indhold i kassen

JBL Flip 3 kommer i en fin papæske, der kan foldes ud og afslører højttaleren i sit indre, der i øvrigt kommer i otte forskellige farver.

Udover højttaleren får man et USB-kabel i en iøjnefaldende orange farve, som skal bruges til opladning af JBL Flip 3 fra enten en computer eller en USB-oplader, og så er der en Quick Start Guide samt et sikkerhedsark og garantipapirer.

Design

Når man pakker JBL Flip 3 ud af sin eksklusive indpakning og holder den i hånden, mærker man straks, at det er en højttaler med en vis tyngde, og den vejer da også 450 gram.

Størrelsen er på 16,9 x 6,4 cm.

JBL Flip 3 er som nævnt splashproof, hvilket betyder, at den kan tåle en gang vand, hvis der pludselig kommer en byge, men den kan ikke tåle at blive nedsænket i vand.

JBL Flip 3 splashproof

Alligevel er den pakket ind i noget vævet stof over det meste af kroppen, og så har den hård og stødfast plast i enderne, hvor man også finder enderne af de to 40 mm højttaler-enheder.

Læs også: Test: Den helt store koncertsal – for en tusse - anmeldelse af kablede hovedtelefoner

Af knapper finder man en Bluetooth knap, minus og plus knapper til lyden og en telefonrørsknap til mobilopkald.

Telefonrørsknappen bruges også til at starte og pause musikken, og et dobbeltklik får musikafspilleren til at springe til næste nummer.

Ved siden af tænd/sluk-knappen sidder JBL Connect knappen, der bruges, hvis man vil tilslutte flere JBL højttalere samtidig.

Opsætning

Opsætningen af JBL Flip 3 kunne ikke være meget nemmere, for man tænder bare for højttaleren, slår Bluetooth til på sin mobil eller tablet, trykker en enkelt gang på Bluetooth knappen på højttaleren, så man kan se den på mobilens eller tablettens skærm, hvorefter man vælger den, og så er man kørende.

JBL Flip 3 kan forbindes til tre smartphones eller tablets samtidig, så man kan skiftes til at spille musik.

Lyden

Lyden fra JBL Flip 3 lever heldigvis op til det første indtryk, og det er faktisk en imponerende fyldig lyd, der kommer en i møde, første gang man streamer et nummer til den.

Udgangseffekten er angivet til 16 Watt, og det er alt rigeligt til at spille ganske højt uden nogen nævneværdig forvrængning.

Lyden er naturligvis ikke så nuanceret som et par gode stuehøjttalere, men den lille størrelse taget i betragtning, er det svært at forestille sig en meget bedre lyd.

Man føler i hvert fald ikke, at man går glip af noget, når man bruger JBL Flip 3 til at høre musik på.

JBL Flip 3

Og så ser de vibrerende højttaler-membraner i enderne rigtig godt ud, når man spiller et musiknummer med god bas.

Mobilopkald

Ringer mobilen midt i det hele, er det bare at trykke på telefonrøret på JBL Flip 3, og så bliver opkaldet stillet igennem.

Læs også: Stuevenlig lyd - anmeldelse af Libratone Loop

Det fungerer uden problemer, og musikken fortsætter automatisk, når opkaldet er afsluttet.

Konklusion

JBL Flip 3 skuffer ikke på nogen områder, så hvis du er på udkig efter en trådløs højttaler med god lyd, behøver du ikke at lede længere.

Flot lyd og lækkert design kombineret med stor brugervenlighed gør JBL Flip 3 til et oplagt valg, der kan anbefales til alle.