Flot og billig smartphone fra LG

edbpriser.dk 13-08-47447 12:43

LG G4c hedder den "lille" ny, for selvom c'et står for compact, måler LG G4c stadig 5 tommer, så det er ikke fordi, den er så lille endda.

Læs også: Nye rygter om iPhone 6c

Men det er lige en halv tomme mindre end LG's flagskib G4, som har høstet mange roser fra verdens anmeldere, og nu er LG G4c så kommet, der ligner storesøster på udseendet, mens der er skruet noget ned for specifikationerne for at ende på den overkommelige pris.

"LG G4c er en prisvenlig mobil med en premium følelse"

Med denne overskrift sælger LG deres nye smartphone, og det er sådan set meget dækkende, for du får en lækkert udseende mobiltelefon, der ikke koster det store men til gengæld heller ikke har den vildeste hardware.

LG G4c

Hvis du ser på denne sammenligning mellem de to modeller, kan du se, at LG G4c har et lidt mindre batteri, knap så højopløst skærm, en mindre processor, ikke helt så gode kameraer og mindre lagerplads i forhold til storesøster.

Læs også: 5 batteripakker til ferien og festivalen

LG G4c er dog stadig helt fint udstyret til at være en velfungerende smartphone, så hvis du ikke har brug for, at din mobil har de vildeste og nyeste specs, er LG G4c helt sikkert et glimrende alternativ til de dyre flagskibsmodeller.