Første billede af iPhone 7

edbpriser.dk 24-11-48364 01:46

Det er nedenstående billede, som er uploadet på Weibo (Kinas svar på Twitter og Facebook), og som ifølge BGR højst sandsynligt er den ægte vare, da produktionen af Apples næste flagskib for nylig er startet op.

Udseendet på iPhone 7 ser ud til at blive meget rent, da de udskældte antenne-linjer er flyttet til toppen og bunden af mobilen.

Læs også: Uheldig taber af hastighedstest mellem iPhone 6s Plus og Samsung Galaxy S7

Og linjerne er endda kommet længere ud mod enderne, end på det tidligere lækkede billede, der kun viste bunden af iPhone 7, og som måske har været en tidlig design-model.

iPhone 7 lækket billede fra Weibo

Designet passer dog ikke så godt med de vedholdende rygter om, at kameraet i iPhone 7 får to objektiver og måske endda optisk billedstabilisering i begge modeller, hvilket indtil nu har været forbeholdt de store iPhone 6 Plus og 6s Plus, da hullerne omkring kamera-delen svarer til dem på de nuværende modeller.

Der har imidlertid også været forlydende om tre forskellige iPhone 7 modeller, så det kan være, at der kommer en speciel iPhone 7 version med det dobbelte linse-system, som du kan se på billedet herunder.

iPhone 7 kamera og lagerplads chips fra Weibo

Samtidig forlyder det, at Apple vil tilbyde iPhone 7 modellerne med hele 256 GB intern lagerplads - en fordobling i forhold til nu.

Herudover skulle iPhone 7 blive 1 millimeter tyndere end iPhone 6s og dermed lande på 6,1 mm, droppe hovedtelefonstikket og flytte denne funktion til Lightning-porten, og så skulle iPhone 7 blive udstyret med stereolyd.

Læs også: iPhone 7 bliver supertynd

Apples skifte fra LCD- til OLED-displays lader dog fortsat til først at ske til næste år med iPhone 7s.

iPhone 7 ventes traditionen tro at blive præsenteret til september i år.