Første PC skærm med USB C fra Philips

edbpriser.dk 13-09-48403 13:46

MMD, firmaet bag Philips-skærme, lancerer nu den første Philips skærm med lynhurtige og alsidige forbindelsesmuligheder baseret på den seneste generation af USB tilslutning.

USB Type C tegner til at blive den eneste platform, som brugere fremover vil have behov for til nem, enkelt-kabel docking, der gør det muligt for dem at overføre data sikkert med høj hastighed, oplade deres enheder, tilslutte deres skærm til telefoner eller bærbare computere og forbinde til andre enheder tilknyttet deres bærbare.

Læs også: Gigantisk 43" 4K skærm fra Philips

Philips 258B6QUEB er designet til at levere ekstra kraft og tilgængelighed til brugere, specielt professionelle med de nyeste bærbare computere, som ønsker at udnytte de produktive fordele ved den nye USB forbindelse.

Enkelhed for mere bekvemmelighed

Skærmen understøtter overførselshastigheder på op til 10 Gbps (1,280 MB/s) med Gen-2 USB 3.1, og op til 5 Gbps med Gen-1 USB 3.0.

USB 3.1 er 20 gange så hurtig som USB 2.0: eksempelvis kan en 4K film overføres på under 60 sekunder.

Philips 258B6QUEB sat til en bærbar

Stikkets slanke profil gør den velegnet til både ultra-bærbare enheder og standard bærbare computere, og så er stikket vendbart, hvilket gør det endnu nemmere at håndtere.

Mulighederne for video er også mange: både DisplayPort 1.2, HDMI, DVI og VGA er alle understøttet.

Læs også: 5K skærm til fagfolk

Den nye tilslutning er bare én af grundene til, hvorfor den nye 25-tommers QHD skærm er et godt valg for professionelle brugere.

Philips 258B6QUEB bagside

Udover dens mange tilslutningsmuligheder, er der også tænkt på ergonomien som eksempelvis SmartErgoBase-foden, der gør det muligt for brugere at vippe, dreje og hæve skærmen til den position, der fungerer bedst. Foden skjuler desuden også kabler.

Pris og tilgængelighed

Den nye Philips 258B6QUEB QHD skærm vil være tilgængelig i butikkerne fra denne måned til en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.