Første ZenBook med flipbar skærm

edbpriser.dk 11-05-48578 07:53

ASUS' populære ZenBook linje af bærbare computere er blevet beriget med en hybrid udgave i form af ASUS ZenBook Flip UX360CA.

ASUS ZenBook Flip UX360CA

Den nye ZenBook følger tidens trend, hvor det er de fleksible 2-i-1 computere, som sælger bedst, da de giver brugeren en bærbar og en tablet i samme pakke.

Læs også: Find den rigtige studiebærbar

Med den 360? flipbare skærm er der ingen grænser for brugsmulighederne, da den kan stilles, som du vil, og tillige klappes sammen til en tablet.

ASUS ZenBook Flip UX360CA indstillinger

Stærk hardware og lang batteritid

ASUS ZenBook Flip UX360CA er udstyret med nyeste 6. generations Intel Core M-processor. Det betyder at den er uden blæser og dermed helt lydløs.

ASUS ZenBook Flip UX360CA som tablet

Hertil kommer op til 8 GB RAM og 512 GB SSD, som giver en høj ydelse, og sammen med den højopløste skærm (op til QHD+ 3200 x 1800) burde oplevelsen være i top.

De nye Core M-processorer er desuden ganske strømeffektive, så med et højkapacitets batteri lover ASUS helt op til 12 timers batteritid.

ASUS ZenBook Flip UX360CA

Pris og tilgængelighed

ASUS ZenBook Flip UX360CA er på vej ud i butikkerne nu, og med ovennævnte bestykning lander prisen omkring de 12.000 kroner.

Læs også: Se video af Lenovos foldbare smartphone og tablet

Der vil også komme muligheder for andre hardware installationer - blandt andet med en Core i7 processor - og det vil naturligvis influere på prisen.