Forbedret produkt-sammenligning på EDBpriser & Co.

edbpriser.dk 16-08-47042 03:16

Når du skal beslutte dig for den helt rigtige bærbare PC, det stærkeste grafikkort eller det bedste digitalkamera, er det rart at kunne sammenligne sine muligheder og se forskelle og ligheder i et overskueligt skema.

Det har du kunnet længe på EDBpriser og søstersites, men denne funktion har vi nu forbedret betydeligt.

Flere forbedringer i produktsammenligningen

Først og fremmest er det blevet muligt at sammenligne på samtlige specifikationer på de udvalgte produkter, så du kan vurdere lige præcis det parameter, der betyder mest for dig.

Produktsammenligningen er samtidig blevet mere overskuelig, idet forskelle produkterne imellem er fremhævet med en farve, og det er ganske nemt at skifte mellem at få vist forskellene eller få vist alle specifikationer.

EDBprisers produktsammenligning

For at lette overblikket, hvis det er en kategori med mange specifikationer, kan du åbne og lukke de enkelte specifikationsgrupper, så du kun kigger på de ting, der er vigtige for dig.

Læs også: Ny og forbedret prisagent på EDBpriser & Co.

Som du kan se på billedet herover, har vi også fjernet bannerne fra højre side af skærmbilledet, så al pladsen er dedikeret prissammenligningen - det giver et stort flot overbliksbillede.

Efterhånden som du kommer tættere på dit valg af produkt, kan du fjerne produkter fra sammenligningen ved at trykke på det lille kryds over produktbilledet.

EDBprisers produktsammenligning - fjern produkter

Hvis der er mange egenskaber i en kategori, som for eksempel Interfacer i sammenligningen af PC skærme herunder, er de nu vist alfabetisk, så det er nemmere at sammenligne.

EDBprisers produktsammenligning - egenskaber i alfabetisk orden

Det næste skridt, vi arbejder på, er, at det bliver muligt at sammenligne helt op til 12 produkter på én gang.